Ο «Σόφο» γυρίζει την... πλάτη στην Εθνική εν όψει προολυμπιακού

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 24 Μαΐου 2012 20:08

Ο «Σόφο» γυρίζει την... πλάτη στην Εθνική εν όψει προολυμπιακού

Χωρίς δύο σημαντικούς «πύργους» θα αγωνιστεί στο Προολυμπιακό Τουρνουά του Καράκας η Εθνική ανδρών, αφού εκτός από τη δεδομένη απουσία του Κώστα Κουφού, ο Ηλίας Ζούρος δεν μπορεί να υπολογίζει και στον Σοφοκλή Σχορτσανίτη.


Μπορεί στην ΕΟΚ να διατηρούν ακόμη κάποιες αμυδρές ελπίδες πως θα πειστεί στο τέλος ο «Big Sopho» να αναβάλει την εγχείρηση στο γόνατο, αλλά από το Ισραήλ -όπου βρίσκεται τώρα ο Σχορτσανίτης- προκύπτει πως ο ίδιος επιλέγει τελικά την επέμβαση.

Η μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε στην Ελλάδα πριν περίπου έναν μήνα έδειξε πως υποφέρει από μικροτραυματισμό και θα πρέπει να του γίνει καθαρισμός και αφαίρεση υγρού από το γόνατο.

Εξάλλου, όλη τη σεζόν στη Μακάμπι φέτος «έσφιγγε τα δόντια» για να μη στερηθεί των υπηρεσιών του η ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ.

Το διάστημα αποθεραπείας του μετά την εγχείρηση υπολογίζεται στον έναν μήνα και το πιο πιθανό είναι να... διαβεί την πόρτα του χειρουργείου στις αρχές Ιουλίου.

Στις 2 Ιουλίου ανοίγει η «αυλαία» του Προολυμπιακού τουρνουά στη Βενεζουέλα, με τον Γιάννη Μπουρούση να είναι ο μόνος σίγουρος για τη θέση του σέντερ.

Πηγμε πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ