Κρίμα ρε ΝΟΑ! Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Χίος και Βουλιαγμένη στο Φάιναλ Φορ του Αργοστολίου

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 03 Μαΐου 2012 10:17

Κρίμα ρε ΝΟΑ! Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Χίος και Βουλιαγμένη στο Φάιναλ Φορ του Αργοστολίου

Ο ΝΟΑ ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ με 16-4 και δυστυχώς δεν θα βρεθεί στο Φάιναλ Φορ που θα διοργανώσει στο Αργοστόλι στις 18 και 19 Μαΐου. Φυσικά, όλα θα μπορούσαν να ήταν διαφορετικά, αν έμενε το αποτέλεσμα της πρώτης κλήρωσης του Κυπέλλου που είχε φέρει τον ΝΟΑ αντίπαλο με τον ΟΥΚ Βόλου. Ο κάτοχος του τίτλου Ολυμπιακός, ο ΝΟ Βουλιαγμένης και ο Παναθηναϊκός, που πήραν απόψε την πρόκριση, αλλά και ο ΝΟ Χίου που είχε προκριθεί χωρίς αγώνα, είναι οι τέσσερις ομάδες που θα μετάσχουν στο Φάιναλ Φορ του κυπέλλου Ελλάδας στο πόλο μετά τα εξής αποτελέσματα των ημιτελικών. 

ΟΥΚ Βόλου – ΝΟ Βουλιαγμένης 1-12

Παναθηναϊκός – ΝΟΑ 16-4

Πανιώνιος – Ολυμπιακός 7-16

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΝΟΑ 16-4

Τα οκτάλεπτα: 5-0, 4-1, 4-1, 3-2

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (Φάνης Κουντουδιός): Ρέππας, Κομάντινα, Φώσκολος, Στελλάτος, Κόχειλας Ι. 2, Κόχειλας Ν. 3, Αληχανίδης Αβ. 2, Κοκκινάκης 1, Αφρουδάκης Γ. 2, Αφρουδάκης Ζ., Δερμιτζάκης Χρ., Φαναριώτογλου 3, Τσόκας 2, Γερακούδης 1, Παπαδημητρακόπουλος.

ΝΟΑ (Δημήτρης Κρητικός): Πλατίδης, Αναστασιάδης, Δουδέσης Ευ. 1, Ραστούνιτσα, Θωμάκος 1, Δάνδολος, Ανδρεάκος, Κατσιγιάννης, Δουδέσης Π. 1, Κουτσιαλής, Χαραλαμπόπουλος 1, Παπαδογιάννης, Σαλάχας, Τραυλός.