Ο εμβληματικός Θοδωρής Χατζηθεοδώρου μιλά στο inkefalonia: «Το ελληνικό πόλο έχει ανάγκη έναν δυνατό ΝΟΑ»

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2017 10:58

Ο εμβληματικός Θοδωρής Χατζηθεοδώρου μιλά στο inkefalonia: «Το ελληνικό πόλο έχει ανάγκη έναν δυνατό ΝΟΑ»

Αποτελεί μία από τις πλέον αναγνωρίσιμες και εμβληματικές φιγούρες του Ελληνικού Πόλο. Άλλωστε απαριθμήσει τόσους πολλούς τίτλους και διακρίσεις, που χρειάζεται κάποιος να αφιερώσει αρκετές ώρες για να τις καταγράψει! Συνέντευξη στον Γιώργο Χαλαβαζή Οι 31 (!) τίτλοι που έχει κακακτήσει σε Ελλάδα (Ολυμπιακός) και Ευρώπη (Παρτιζάν), τους περισσότερους στην ιστορία του ελληνικού ομαδικού αθλητισμού,  μιλούν από μόνοι τους για την ποιότητα και την μεγαλοπρέπειά του!

Ο Θοδωρής Χατζηθεοδώρου τα έχει καταφέρει και σήμερα αποτελεί ένα σημαντικό σημείο αναφοράς για το ελληνικό πόλο.

Με μεγάλη αναγνωσιμότητα, καθώς δεν ήταν λίγοι οι επιβάτες που έσπευσαν να τον χαιρετήσουν, ενώ και θαυμάστριές του, όπως η μικρή Ευρυδίκη, είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν μαζί του και να πάρουν ένα αυτόγραφο!
Αυτός ο τεράστιος αθλητής, πλέον ξεκίνησε μία νέα καριέρα, αυτή του προπονητή και το προηγούμενο Σάββατο τέθηκε αντιμέτωπος στην πρεμιέρα της Α1 πόλο ως προπονητής του Νηρέα Λαμίας με τον ΝΟΑ.

Ο Χατζηθεοδώρου, έφυγε από την Κεφαλονιά με τη νίκη (την παρθενική του νίκη ως προπονητής) και σίγουρα θα έχει πολλά να θυμάται από το παιχνίδι με την ομάδα του Αργοστολίου.

Το συναντήσαμε στο πλοίο της επιστροφής της ομάδας από την Κεφαλονιά και πρόθυμα δέχτηκε να μιλήσει για την μεγάλη καριέρα του ως αθλητής, την νέα καριέρα ως προπονητής, αλλά και την ομάδα της Κεφαλονιάς, τον ΝΟΑ, που αντιμετώπισε στο πρώτο παιχνίδι της καριέρας του.

«Το παράδειγμα του ΝΟΑ, μας δίνει την ώθηση να πάρουμε τα θετικά του και προσπαθήσουμε να μην κάνουμε τα ίδια λάθη» ήταν τα λόγια του όταν η κουβέντα έφτασε στον ΝΟΑ και συνέχισε: «Εύχομαι το Αργοστόλι να δυναμώσει μείνει στην κατηγορία, γιατί το ελληνικό πόλο έχει ανάγκη ομάδες που βρίσκονται στην περιφέρεια. Είμαι σίγουρος πως ο ΝΟΑ θα κόψει πολλούς βαθμούς στην έδρα του».

Ο Θοδωρής Χατζηθεοδώρου, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο στο μέλλον (έχει τριετές συμβόλαιο με τον Νηρέα Λαμίας), να τον δούμε και σαν προπονητή στην Κεφαλονιά και τον ΝΟΑ, ενώ παραδέχθηκε πως το μεγάλο του όνειρο στην προπονητική είναι να καταφέρει να κοουτσάρει τον Ολυμπιακό με τον οποίο και κατέκτησε τους τίτλους και τις διακρίσεις στην τεράστια καριέρα του.

Ακούστε παρακάτω όλη τη συνέντευξη

DSC 0050

O Θοδωρής Χατζηθεοδώρου υπογράφει αυτόγραφα σε θαυμαστριές του...

DSC 0050

...Και δέχεται την αγάπη του κόσμου

DSC 0050

Ο Θοδωρής Χατζηθεοδώρου αναλύει τους στόχους και τις φιλοδοξίες του πλέον ως προπονητής του Νηρέα Λαμίας

DSC 0050

DSC 0050

Ενα ζεστό χαμόγελο και μία αγκαλιά με την μικρή θαυμάστριά του από την Κεφαλονιά, Ευρυδίκη!


Ετικέτες: