NOA: Συγχαρητήρια στον Γεράσιμο Μαρτσέλο για το 2ο ασημένιο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Λυκείων 2023

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2023 14:33

NOA: Συγχαρητήρια στον Γεράσιμο Μαρτσέλο για το 2ο ασημένιο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Λυκείων 2023

Ο Ναυτικός Όμιλος Αργοστολίου με αυτή του την επιστολή θα ήθελε να συγχαρεί τον αθλητή του Μαρτσέλο Γεράσιμο για την πολύτιμη νίκη του κατακτώντας το 2ο ασημένιο μετάλλιο , στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Λυκείων 2023, στα 50μ. Ελεύθερο με χρόνο 24.54 .

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στο Βόλο στις 17 Μαρτίου 2023 σε δύο Φάσεις, με 360 συνολικά συμμετοχές από όλη την Ελλάδα . Το πρωί διεξήχθηκε η Α΄Φάση (προκριματικοί) εκεί που ο αθλητής μας κολύμπησε τα 50μ. ελεύθερο με χρόνο 24.61 και προκρίθηκε στη Γ΄ Φάση το απόγευμα με το δεύτερο καλύτερο χρόνο. Κοντά στον αθλητή μας η προπονήτριά του κα Μωραίτου Αλεξία.

Το Διοικητικό Συμβούλιο, οι προπονητές, οι αθλητές και οι αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλλου Αργοστολίου είμαστε περήφανοι και χαρούμενοι για αυτή του την επιτυχία. Από πολύ μικρή ηλικία είχε δείξει τις ικανότητές του και συνεχώς είχε επιτυχίες που τον έκαναν να χαίρετε και να αγαπήσει την κολύμβηση, την οποία με θυσίες και αρκετό κόπο κατάφερε να κερδίσει το μετάλλιο αυτό που του δίνει και μόρια για τις Πανελλήνιες εξετάσεις. Δειχνοντας ήθος και εργατικότητα συνεχίζει για κάτι καλύτερο γιατί το αξίζει . Σε αυτό το σημείο να σημειώσουμε ότι χρειάζεται και το κατάλληλα εξοπλισμένο γυμναστήριο έτσι ώστε ο αθλητής μας και οι υπόλοιποι να είναι κατάλληλα προετοιμασμένοι για πολλές παραπάνω διακρίσεις.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου μας θα ήθελε να συγχαρεί τους γονείς του αθλητή μας και να τους ευχηθεί καλή δύναμη στη συνέχεια για την πρόοδο (σχολική και αθλητική) του παιδιού τους.

                                                                                                                                    ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΑ

 

noas


Ετικέτες: