Σοβαρός τραυματισμός για τον ποδοσφαιριστή Καράι Αρμάντο - Θα χειρουργηθεί την Τετάρτη

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2022 18:07

Σοβαρός τραυματισμός για τον ποδοσφαιριστή Καράι Αρμάντο - Θα χειρουργηθεί την Τετάρτη

Παλληξουριακός Α.Ο. 1950

To αποτέλεσμα του χθεσινού εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας (1-0 επί του Α.Ο. Σάμης με το γκολ του Μπράτι Μ. στο 75') πέρασε σε δεύτερη μοίρα καθώς τα πάντα επισκίασε ο σοβαρός τραυματισμός στο πόδι του ποδοσφαιριστή μας Καράι Αρμάντο που προήλθε ύστερα από σύγκρουση με τον τερματοφύλακα της αντίπαλης ομάδας σε μια πολύ άτυχη στιγμή.

Ο Αρμάντο θα χειρουργηθεί την Τετάρτη στο Νοσοκομείο Αργοστολίου ενώ είναι χρήσιμο να σημειώσουμε ότι το δυνατό μυϊκό του σύστημα τον προστάτεψε από χειρότερο ενδέχομενο.Αξίζει, έστω και σε αυτή τη συγκυρία, να αναφέρουμε πως πρόκειται για ένα πολύ φιλότιμο κι εργατικό παιδί -εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου- με αδιάλειπτη παρουσία, αφοσίωση και καθοριστική συνεισφορά στις επιτυχίες του Συλλόγου όλα αυτά τα χρόνια. Η φετινή σεζόν είναι η 6η του συνεχόμενη στην ομάδα όντας μάλιστα εκ των αρχηγών της για ένα παιδί που έμελε να γίνει Παλληξουριακός.

Αυτές είναι οι πιο δύσκολες στιγμές στον ερασιτεχνικό αθλητισμό. Ο Σύλλογος με κάθε τρόπο θα σταθεί στο πλευρό του αθλητή όπως έχει συμβεί σε όλες τις ανάλογες περιπτώσεις στο παρελθόν.

 Άπαντες ευχόμαστε και θα προσπαθήσουμε για καλή και ταχεία ανάρρωση.

Άρμα, είσαι μαχητής. Σε περιμένουμε ξανά κοντά μας!


Ετικέτες: