Το τμήμα κωπηλασίας του ΝΟΑ στην 14η Πανελλήνια Συνάντηση Ανάπτυξης, στα Ιωάννινα

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 04 Ιουλίου 2022 14:23

Το τμήμα κωπηλασίας του ΝΟΑ στην 14η Πανελλήνια Συνάντηση Ανάπτυξης, στα Ιωάννινα

Το τμήμα Κωπηλασίας του Ν.Ο.Αργοστολίου κάνει γνωστό ότι συμμετείχαμε στην 14η Πανελλήνια Συνάντηση Ανάπτυξης που έγινε στα Ιωάννινα 2-3/7/2022.

Η αποστολή μας αποτελούνταν από 6 αθλητές μας, συνοδό-βοηθό προπονητή τον Φώτη Καππάτο και προπονητή τον Σπύρο Δρακονταειδή. Στους αγώνες αυτούς ο αριθμός των σωματείων έφτασε τα 26 με σύνολο αθλητών 292. Οι αγώνες αυτοί αφορούν αθλητές 12-13-14 ετών. Μεγάλη η συμμετοχή όμως πολύ καλή διοργάνωση από την ΕΚΟΦΝΣ και τον Ν.Ο.Ιωαννίνων.

Οι αθλητές μας ανταποκρίθηκαν επάξια ανάλογα των συνθηκών προετοιμασίας τους που κατά καιρούς έχουμε επισημάνει τα υπάρχοντα προβλήματα στους υπεύθυνους του νομού μας και την περιφέρεια.
Παρ’ όλα αυτά κατόρθωσαν και κατέκτησαν μία δεύτερη νίκη οι ΔΗΜΟΥΛΙΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ - ΙΩΑΝΝΟΥ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ στο αγώνισμα διπλό σκιφ (2Χ) Παίδων 12 ετών. Οι υπόλοιποι 4 αθλητές μας: ΓΙΑΝΝΑΤΟΥ ΙΣΑΒΕΛΛΑ - ΜΠΑΤΙΣΤΑΤΟΥ ΑΝΔΡΙΑΝΝΑ στο διπλό σκιφ (2Χ) αρχαρίων Κορασίδων και ΚΟΝΙΔΑΡΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ - ΜΠΑΛΛΑΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ στο διπλό σκιφ (2Χ) αρχαρίων Παίδων έφθασαν μέχρι τον επαναληπτικό όμως απέδειξαν ότι είναι έτοιμα να χαρούν και αυτοί κάποιο μετάλλιο τον Σεπτέμβριο στην Κέρκυρα όπου θα επαναληφθούν οι αγώνες.

Ο Ν.Ο.Α. συγχαίρει τόσο την προσπάθεια των νεαρών αθλητών μας όσο και του προπονητή και συμβουλεύουμε τους αθλητές μας να συνεχίσουν και τα καλά έρχονται.

Ευχαριστούμε πολύ για την δωρεάν διέλευση την Ionian P. Lines.
Επίσης ευχαριστούμε για την χορηγία του τον κ.Στυλιανουδάκη Άκη όπως και τον κ. Marco De Rosa για την χορηγία του και τον κ. Δημήτρη Μαρκέτο που προσφέρθηκε ως οδηγός του λεωφορείου μας στην αποστολή.

Τέλος, ευχαριστούμε τον Ν.Ο.Ιωαννίνων για την άριστη διοργάνωση.

Το Δ.Σ. του Ν.Ο.Α.

IMG-da6f43ef298f360445b253b66fda8497-V.jpg

IMG-2d5cf1c1ea5efd2d5ffe187c20e30ab4-V.jpg




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ