Δεν πειράζει παλικάρια (ήττα του ΝΟΑ με 15-4 από την πανίσχυρη Βουλιαγμένη)

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 17 Φεβρουαρίου 2013 17:20

Δεν πειράζει παλικάρια (ήττα  του ΝΟΑ με 15-4 από την πανίσχυρη Βουλιαγμένη)

Το ζεστό χειροκρότημα των φιλάθλων με το φινάλε της αναμέτρησης αντικατοπτίζει πλήρως την αποδοχή της προσπάθειας που έκαναν οι παίκτες του ΝΟΑ απέναντι σε έναν σπουδαίο αντίπαλο. Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής Η νταμπλούχος ομάδα της Βουλιαγμένης πέρασε εύκολα από το Αργοστόλι νικώντας τον ΝΟΑ με 14-5 σε ένα παιχνίδι που θα θέλουν γρήγορα να ξεχάσουν οι παίκτες του Θοδωρή Ανδρεάκου και να κοιτάξουν μπροστά.

Άλλωστε φέτος μας έχουν συνηθίσει σε σπουδαίες εμφανίσεις και μεγάλες νίκες που δίκαια τον φέρνουν τόσο ψηλά στην βαθμολογία της Α1 πόλο. Όσο για το παιχνίδι, αυτό από το δεύτερο δεκάλεπτο και έπειτα έγινε παράσταση για έναν ρόλο με την ομάδα της Βουλιαγμένης να βρίσκει εύκολα δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα.

ΝΟA - ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 5-14

ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 3-3, 1-5, 1-2, 0-4
ΝΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ (Θοδωρής Ανδρεάκος): Πλατίδης, Τρίκας, Μητρόπουλος, Στελάτος, Μαγουλάς, Σαλάχας, Παπαδόπουλος 1, Κατσιγιάννης 1, Δουδέσης Π., Μπουρνάζος 2, Χαραλαμπόπουλος, Δουδέσης Ε. 1, Ντότσικας, Λιγνός.
ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Τεό Λοράντος): Τσαλκάνης, Μυλωνάκης 5, Χατζηδάκης, Κομάντινα 2, Ελμισιάν, Βελώνιας, Καρούντζος 1, Βλαχόπουλος 2, Γούνας 3, Τίγκας, Βουλγαράκης 1, Πρωτονοτάριος, Μασμανίδης.




00 inkefalonia general ad 300X250