Αρ. Μπατιστάτος: "Δεν υπάρχει αντιεμβολιαστικό κίνημα, ούτε ψεκασμένοι άνθρωποι. Υπάρχουν άνθρωποι φοβισμένοι που πληρώνουν τα λάθη ενός πολιτικού συστήματος..."

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 23 Ιουλίου 2021 16:04

Αρ. Μπατιστάτος: "Δεν υπάρχει αντιεμβολιαστικό κίνημα, ούτε ψεκασμένοι άνθρωποι. Υπάρχουν άνθρωποι φοβισμένοι που πληρώνουν τα λάθη ενός πολιτικού συστήματος..."

Δεν υπάρχει αντιεμβολιαστικό κίνημα, ούτε ψεκασμένοι άνθρωποι. Υπάρχουν άνθρωποι φοβισμένοι που πληρώνουν τα λάθη ενός πολιτικού συστήματος το οποίο δεν κατάφερε στα χρόνια της μεταπολίτευσης να αποβάλει τα εμφυλιοπολεμικά του σύνδρομα και μιας κοινωνίας η οποία ακόμα και τώρα ετεροπροσδιορίζεται από την ύπαρξη ενός «εσωτερικού εχθρού» που έχει την ικανότητα να αλλάζει προσωπείο σε κάθε ιστορική αναγκαιότητα.

Σε μια κοινωνία η οποία αδυνατεί ακόμη στο μεγαλύτερο μέρος της να απαντήσει αν η κρίση έφερε τα μνημόνια ή τα μνημόνια την κρίση, έχουμε την απαίτηση να αποδεχθεί την ασφάλεια της βιοτεχνολογίας mRNA. Πάντοτε θα υπάρχει κάποιος «πεφωτισμένος επιστήμονας» ο οποίος θα αμφισβητεί την επιστημοσύνη των συναδέλφων του και κάποιος επιτήδειος λαϊκιστής ο οποίος θα πουλάει πολιτικά μαντζούνια.

Είναι πολύ πιο εύκολο βλέπετε αυτός ο φοβισμένος άνθρωπος να βάλει απέναντι του τον Σόρος ή τον Γκέιτς, από τον άνθρωπο της διπλανής πόρτας που το επιχείρημα του είναι απλώς ένα «σ’ αγαπώ και δεν θέλω να σε χάσω».

Από τον σύντροφο του, τον φίλο του, τον γείτονα του ο οποίος «είναι ανίδεος» για την παγκόσμια συνωμοσία που εξυφάνθηκε από τον Κινέζο, τη νυχτερίδα ή και τους δύο μαζί.

Έχουμε ήδη χιλιάδες ανθρώπινες απώλειες στη χώρα μας από αυτή την κατάρα και πολλές περισσότερες χιλιάδες δυστυχισμένους ανθρώπους εξαιτίας αυτών των απωλειών.

Μια χαρά είναι το DNA μας και να ξέρετε πως ούτε εμείς πήγαμε να κάνουμε το εμβόλιο χοροπηδώντας από χαρά.

Τώρα όμως νιώθουμε υπέροχα, να είστε σίγουροι. Αφήστε που δεν βγάλαμε ουρά. Δεν είναι όμως μόνο το τομάρι μας. Αν σας παρακινούμε να κάνετε το ίδιο δεν είναι γιατί είμαστε υπάλληλοι του Σόρος, ούτε τα παίρνουμε από τη Pfizer.

Ίσως και να τα φέρνουμε βόλτα πιο δύσκολα από εσάς.

Ίσως και να μας λείπουν 99 για να τα κάνουμε 100. Αλλά αυτό το 1 μας είναι σημαντικό και θέλουμε να το μοιραζόμαστε μαζί σας.

Σας αγαπάμε και δεν θέλουμε να σας χάσουμε.

Τόσο απλά. Πιο απλά δεν υπάρχει.

Αριστοτέλης Μπατιστάτος