Ταμερλάνος: Πάμε Στοίχημα;

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 03 Μαΐου 2012 09:49

Ταμερλάνος: Πάμε Στοίχημα;

tam


Σε τρεις ημέρες καλείται ο Κεφαλονίτης και ο Θιακός να ορίσει τον εκπρόσωπό του στο Εθνικό μας Κοινοβούλιο.

Παρακολουθώ τον αξιοπρεπή αγώνα όλων των κομμάτων και των υποψηφίων, και με χαρά διαπιστώνω για πρώτη φορά, πολλά αξιόλογα άτομα να διεκδικούν τη θέση του κοινοβουλευτικού μας εκπροσώπου. Μακάρι να μπορούσαν να εκλεγούν αρκετοί από αυτούς, αλλά δυστυχώς η Κεφαλονιά και το Θιάκι σαν μονοεδρική περιφέρεια μόνο για έναν έχει θέση.

voul

Βλέπω τις τελευταίες μέρες κάποια ΜΜΕ, ηλεκτρονικά και έντυπα, να τολμούν να κάνουν εκτιμήσεις, να βγάζουν προγνωστικά, να δίνουν σίγουρο νικητή τον Παύλο Παπαδάτο.

Πάμε στοίχημα?

Δανείζομαι την έκφραση από το γνωστό σκάνδαλο της Νομαρχίας Κεφαλονιάς και προκαλώ ...

Πάμε στοίχημα ότι όλα τα μικρά κόμματα θα πάρουν ικανοποιητικά ποσοστά στην Κεφαλονιά ( ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, ΔΗΜΑΡ, Ανεξάρτητοι Έλληνες κ.τ.λ.)?

Πάμε στοίχημα ότι οι Κεφαλονίτες και οι Θιακοί θα μαυρίσουν το ΠΑΣΟΚ και συγκεκριμένα το καλό παιδί Σπύρο Μοσχόπουλο που έβαλε την υπογραφή του σε όλα τα δεινά μέτρα του μνημονίου εις βάρος όλων εμάς που τον στηρίξαμε?

blouz

Πάμε στοίχημα ότι η Κεφαλονιά και το Θιάκι θα φέρει το ίδιο ποσοστό όλων των κομμάτων που θα ΄χει σε εθνικό επίπεδο, δηλαδή η ΝΔ θα είναι πρώτο κόμμα έστω και με ένα ψήφο?

Πάμε στοίχημα ότι η Κεφαλονιά και το Θιάκι θα γυρίσουν την πλάτη σε ένα επαγγελματία επικοινωνιολόγο, που μας πουλά προεκλογικά το «Μύθο» του?

Πάμε στοίχημα ότι η Κεφαλονιά και το Θιάκι δεν επηρεάζονται από τραπεζώματα, χρήμα και επαγγελματικές κινήσεις επικοινωνίας και ειδικά όταν προέρχονται από άτομα που μέχρι σήμερα δεν έχουν ούτε μια ώρα ασχολίας με τα κοινά?

Πάμε στοίχημα ότι οι Κεφαλονίτες και οι Θιακοί δεν περιμένουν να τους υποδείξουν ο Κροταλίας και ο Σακκούλας ποιον θα εκλέξουν Βουλευτή?

Πάμε στοίχημα ότι την Δευτέρα 07 Μαΐου 2012 ο «Παύλος» μας θα εξαφανιστεί από το νησί μας και θα έρχεται μόνο τον Αύγουστο στη βίλλα του με τη μεγάλη πισίνα στον Άγιο Κωνσταντίνο να κάνει τα μπάνια του?

pisina

Πάμε στοίχημα ότι Βουλευτής Κεφαλληνίας & Ιθάκης θα εκλεγεί ο Σπύρος Κουνάδης?

Γιατί ... δεν ξέρω ... αυτό αφουγκράζομαι στην αγορά ... και η αγορά πάντα ξέρει το σωστό.

Αγαπητά (ορισμένα) ΜΜΕ καλά κάνετε, να προσπαθείτε να εκφράσετε την άποψη σας, υπάρχει και η ανάγκη της οικονομικής σας στήριξη, όμως αυτό το στοίχημα θα το χάσετε?

Με εκτίμηση

ΤΑΜΕΡΛΑΝΟΣ

tam