Θεόφιλος Μιχαλάτος: "Πρέπει όλοι μία γροθιά να βοηθήσουμε για να ξεπεράσουμε αυτή την δύσκολη χρονιά"

Γράφει Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2020 18:24 Read 817 times

Θεόφιλος Μιχαλάτος: "Πρέπει όλοι μία γροθιά να βοηθήσουμε για να ξεπεράσουμε αυτή την δύσκολη χρονιά"

Τι είπε για τραπεζοκαθίσματα στο γουλόστρωτο και τουρισμό

 Ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος, παραχώρησε συνέντευξη στον δημοσιογράφο Σάκη Βούτο στο Ρ/Σ Ionian Galaxy και αναφέρθηκε σε ζητήματα της επικαιρότητας.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου σχετικά με τα τραπεζοκαθίσματα στο γουλόστρωτο ο κ. Μιχαλάτος τόνισε πως:

«Το έργο δεν έχει παραληφθεί και είναι σε εξέλιξη. Ως εκ τούτου το έργο δεν έχει παραδοθεί για χρήση στο Λιμενικό Ταμείο. Μιλάω με το Υπουργείο για να δούμε αν μπορούμε να κάνουμε χρήση του χώρου ή όχι. Όταν ένα έργο είναι σε εξέλιξη δεν μπορεί να δοθεί σε χρήση. Περιμένουμε την απάντηση του Υπουργείου και θα επανέλθουμε πάνω σε αυτό το θέμα.

Πρέπει να υπάρχει μία ισορροπία και να συνυπάρχουν οι επαγγελματίες να δουλεύουν και οι δημότες να έχουν πρόσβαση σε αυτή την πόλη.

Δεν είμαι εναντίον της επιχειρηματικότητας, δεν είμαι κάποιος που δεν θέλει να δουλεύουν οι επαγγελματίες. Άλλωστε έχω υπηρετήσει 15 χρόνια το Επιμελητήριο με την ιδιότητα του προέδρου. Καταλαβαίνω τι προβλήματα έχουν οι επαγγελματίες. Είμαι Δήμαρχος όμως όλων των Δημοτών του δήμου μας και πρέπει να εκφράσω όλο τον πληθυσμό. Και δυστυχώς φέτος δεν είναι θέμα χώρου. Χώρο έχουν οι επαγγελματίες, πελάτες φέτος δεν υπάρχουν".

Όσον αφορά τις συναντήσεις στην Ιθάκη και τον τουρισμό τόνισε:

«Είχα συναντήσεις με τον Δήμαρχο Ιθάκης .Πιστεύω ότι είμαστε σε καλό δρόμο και θα πάνε όλα καλά. Θα πρέπει να ετοιμαστούμε να τηρήσουμε τα πρωτόκολλα. Θεωρώ ότι είμαστε θωρακισμένοι και ασφαλής προορισμός. Κάνουμε προσπάθεια να ανοίξουν τα καταστήματα και τα ξενοδοχεία. Πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι και να μην μας πιάνει πανικός. Πρέπει όλοι μία γροθιά να βοηθήσουμε για να ξεπεράσουμε αυτή την δύσκολη χρονιά. Είναι εποχές που πρέπει όλοι να είμαστε ενωμένοι και με στεναχωρεί σε εθνικό επίπεδο που αυτή την περίοδο αρχίζουν και πάλι οι αντιπαραθέσεις μεταξύ των κομμάτων και δεν είναι καλή εποχή για τέτοιες αντιπαραθέσεις».

Ακούστε παρακάτω ολόκληρο το ηχητικό της συνέντευξης

 




Σχετικά άρθρα