Ήρθε η Airbnb για πισίνες!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 04 Σεπτεμβρίου 2019 16:40

Ήρθε η Airbnb για πισίνες!

Πηγή φωτό: Swimply

Μια νέα πλατφόρμα βραχυχρόνιας μίσθωσης... πισινών έκανε την εμφάνισή της στις ΗΠΑ τον τελευταίο χρόνο και η εξάπλωσή της είναι ραγδαία.

Η νέα αυτή Airbnb για πισίνες, ονομάζεται Swimply, και σκοπό έχει να προσφέρει στους καταναλωτές τη δυνατότητα να ενοικιάζουν για ορισμένο χρονικό διάστημα πισίνες ιδιωτών, σε προσιτές τιμές.

Οι ιδιοκτήτες των πισινών μπορούν να θέτουν συγκεκριμένες ημερομηνίες διαθεσιμότητας για κρατήσεις, ενώ οι επισκέπτες μπορούν να βρίσκουν όλες τις λεπτομέρειες για κάθε πισίνα, αλλά και κριτικές.

Στόχος της πλατφόρμας είναι να προσφέρει μικρές αποδράσεις στους καταναλωτές, με την ευκολία που θα επισκέπτοντας μια καφετέρια. 

Ο 22χρονος διευθύνων σύμβουλος της πλατφόρμας, Bunim Laskin, μαζί με το συνεργάτη του Asher Weinberger, φαίνονται αποφασισμένοι να αναπτύξουν την οικονομία βραχυχρόνιας μίσθωσης πισινών.

Την πρώτη ημέρα ενοικίασης της πισίνας του, ο κ. Weinberger, όπως είπε, δέχθηκε κρατήσεις ύψους 1.000 δολαρίων και μέχρι σήμερα, ένα χρόνο σχεδόν μετά την έναρξη λειτουργίας της, η πλατφόρμα έχει καταχωρήσεις πισινών σε 36 Πολιτείες.

Οι ιδιοκτήτες ορίζουν το κόστος ενοικίασης και  η Swimply κρατά προμήθεια καθώς και μια χρέωση υπηρεσίας από τους καταναλωτές. Η εταιρία συνεργάζεται μάλιστα με τοπικές εταιρίες συντήρησης πισινών για να διασφαλίζει οτι οι πισίνες έχουν τα κατάλληλα επίπεδα pH.

tornosnews.gr




00 inkefalonia general ad 300X250