Πολιτισμός και ... ομορφιά "ενώθηκαν" στο Ληξούρι (εικόνες)

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2018 17:39

Πολιτισμός και ... ομορφιά "ενώθηκαν" στο Ληξούρι (εικόνες)

Εντυπωσίασαν οι καλλονές 

Τρία 4Χ4 έφεραν στο Ληξούρι τον Ιταλό Σκηνοθέτη Maurizio Rossi, τον συνεργάτη του και κάμεραμαν και πέντε πανέμορφες Ιταλίδες.

Σκοπός της επίσκεψης να τραβήξουν φιλμάκια και φωτογραφίες των κοριτσιών στο Ληξούρι και να προβάλλουν τον τόπο μας μέσω των Ιταλικών Μέσων Ενημέρωσης και φυσικά μέσα από το site τους.

Επί 28 χρόνια η παραγωγή "DONNAVVENTURA" ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο και προβάλλει, μέσα από την "φρέσκια" και νεανική ματιά κοριτσιών, μικρές γωνιές που κλέβουν την παράσταση και φυσικά αναδεικνύουν και τα ήθη και έθιμα.

Η Παραγωγή δίνει όλα αυτά τα χρόνια την ευκαιρία σε κορίτσια να συμμετάσχουν, να ταξιδέψουν μαζί με τους συντελεστές, να γνωρίσουν και να αναδείξουν την ομορφιά του κάθε τόπου.

Έτσι λοιπόν ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού κ Σπύρος Γαλιατσάτος τους συνόδεψε στο Ληξούρι. Επόμενος προορισμός το Οινοποιείο και το Κτήμα Χαριτάτου. Εκεί τους υποδέχτηκαν η Ιωάννα, ο Χαρίτος και ο Κώστας Χαριτάτος (ιδιοκτήτες του κτήματος), αλλά και η Πρόεδρος του ΠΣ "Μπάλλος" με τα μέλη του Ενήλικου Τμήματος παραδοσιακών χορών.

Οι χορευτές και χορεύτριες του Μπάλλου παρουσίασαν ένα όμορφο πρόγραμμα για την παραγωγή.

Πηγή: Lixouri.gr 

ktima xaritatou italiki ekpompi9ktima xaritatou italiki ekpompi21ktima xaritatou italiki ekpompi41ktima xaritatou italiki ekpompi83ktima xaritatou italiki ekpompi90ktima xaritatou italiki ekpompi106ktima xaritatou italiki ekpompi134ktima xaritatou italiki ekpompi233ktima xaritatou italiki ekpompi262ktima xaritatou italiki ekpompi288ktima xaritatou italiki ekpompi293ktima xaritatou italiki ekpompi303ktima xaritatou italiki ekpompi311

 


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250