O Γ. Γεροντάκης στον Inkefalonia 103,9 : “Αυτή τη στιγμή είμαστε στο μηδέν και στο συν 10 να πάμε είναι ένα αποτέλεσμα – Ξεκινούν και πτήσεις από το Στάνστεντ (Λονδίνο) αρχές Ιουλίου”

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2020 09:57

O Γ. Γεροντάκης στον Inkefalonia 103,9 : “Αυτή τη στιγμή είμαστε στο μηδέν και στο συν 10 να πάμε είναι ένα αποτέλεσμα – Ξεκινούν και πτήσεις από το Στάνστεντ (Λονδίνο) αρχές Ιουλίου”

O Διευθυντής της Skyserv και της Swissport στο Αερροδρόμιο της Κεφαλονιάς Γιώργος Γεροντάκης, μίλησε στην εκπομπή του Inkefalonia 103,9 “Μέρα Μεσημέρι” με τον Γιώργο Χαλαβαζή και την Ελευθερία Κουλουριώτου, για το επικείμενο άνοιγμα του τουρισμού και τις απευθείας πτήσεις προς την Κεφαλονιά από την 1η Ιουλίου.

Ο κ. Γεροντάκης τόνισε πως: “Θα γίνονται καθημερινά 100 δειγματοληπτικοί έλεγχοι στο αεροδρόμιο, τον οποίο υπολόγισαν με βάσει έναν αλγόριθμο την Κεφαλονιά. Δεν κατοχυρώνεσαι όμως 100% με αυτό. Η μόνη προστασία η δικιά μας είναι να ακολουθούμε και να τηρούμε τα μέτρα προστασίας που μας δίδονται”.

Για το ξεκίνημα των απευθείας πτήσεων στην Κεφαλονιά

Την 1η Ιουλίου ξεκινάει η Ryanair για την Κεφαλονιά ξεκινάει με πτήσεις από Ιταλία και τις επόμενες ημέρες η ίδια εταιρία από Αγγλία απο το αεροδρόμιο του Στάνστεντ του Λονδίνου. Θα δημιουργεί αυτή η “αερογέφυρα” μεταξύ της Μεγάλης Βρετανίας και ορισμένων κρατών με τα οποία θα κάνει συμφωνία και έτσι δεν θα χρειάζεται ο τουρίστας να μπαίνει σε καραντίνα 14 μέρες με την επιστροφή του στην Μεγάλη Βρετανία. Οι πτήσεις αυτές προγραμματίζονται, ωστόσο υπάρχουν και άλλοι παράγοντες για το αν τελικά αυτές θα εκτελεστούν. Είμαστε πανέτοιμοι από κάθε άποψη, έχουμε εκπαιδευμένο προσωπικό και ακολουθούμε τα πρωτόκολλα όλων των αεροπορικών εταιριών που μας θέτουν.

Για την φετινή τουριστική σεζόν

“Αυτή την στιγμή είμαστε στο μηδέν και στο συν δέκα να πάμε είναι ένα αποτέλεσμα. Η TUI έχει σε σχέση με πέρσι, μείωση για την Κεφαλονιά στις πτήσεις της που φτάνει στο 85%. Ο αστάθμητος παράγοντας είναι οι πληρότητες που θα έχουν αυτές οι πτήσεις. Αισιοδοξούμε η Μεγάλη Βρετανία που είναι το κλειδί για την Κεφαλονιά, όταν θα γίνει η πλήρης άρση του Lockdown και των περιορισμών, ευελπιστούμε ότι θα ανέβουν οι κρατήσει και αυτό το προσδιορίζω χρονικά μετά τον Ιούλιο.

Ακούστε παρακάτω ολόκληρο το ηχητικό

 




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250