“Οoh la – la!” Θερμή υποδοχή με επιφωνήματα έκπληξης και χαράς στο άνοιγμα της γραμμής Κεφαλονιά – Γαλλία! (εικόνες/video)

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 23 Απριλίου 2022 20:23

“Οoh la – la!” Θερμή υποδοχή με επιφωνήματα έκπληξης και χαράς στο άνοιγμα της γραμμής Κεφαλονιά – Γαλλία! (εικόνες/video)

Και αίφνης σε όλους τους χώρους του αεροδρομίου Κεφαλονιάς, ακουγόντουσαν γαλλικά!

Επιφωνήματα έκπληξης “ooh la – la” για την θερμή υποδοχή, αλλά και “Bienvenue” για το καλωσόρισμα!

141 επιβάτες έφερε άλλωστε η πτήση της Transavia, από το φημισμένο αεροδρόμιο του Ορλί στο Παρίσι, μια πτήση που άνοιξε τους απευθείας … διαύλους επικοινωνίας της Κεφαλονιάς με την Γαλλία!

Μια αγορά που η Κεφαλονιά θέλει να την κατακτήσει!

Για την ώρα … την άνοιξε και μάλιστα μπαίνοντας με το… δεξί!

Στην θερμή υποδοχή που είχε στηθεί από την Τουριστική Επιτροπή του Δήμου Αργοστολίου, συμμετείχαν η επίτιμη πρόξενος της Γαλλίας στην Κεφαλονιά Εμμανουέλα Σιναγκρά, η Μαρίνα Βεργωτή, υπεύθυνη των δημοσίως σχέσεων του Δήμου Αργοστολίου σε θέματα τουρισμού, ο πρόεδρος της Ενωσης Ξενοδόχων Κεφαλονιάς – Ιθάκης Γεράσιμος Τιμοθεάτος, μαζί με το Μέλος της Ένωσης Ξενοδόχων Αγγελο Θεοδωρακάτο, αμφότεροι μέλη της τουριστικής Επιτροπής.

Από τις κοπέλες του ΑΟ Φωκάτων μοιράστηκαν στους πρώτους Γάλλους επισκέπτες κόκκινα αυγά και πασχαλινά κουλούρια (τα οποία προσέφερε η Τουριστική Επιτροπή του Δήμου Αργοστολίου), ενώ αναμνηστικά δώρα δόθηκαν στα μέλη του πληρώματος του αεροσκάφους της Transavia που έφερε στην Κεφαλονιά τους πρώτους Γάλλους τουρίστες!

Μας έκανε θετική εντύπωση η διαχυτικότητα των Γάλλων που αντιμετώπισαν με χαμόγελα και επιφωνήματα την θερμή υποδοχή!

Είναι πολύ σημαντικός ο δίαυλος που ανοίγεται με την Γαλλία, με τους πρώτους τουρίστες να μην κρύβουν, πως ήταν ένα … όνειρο να καταφέρουν να βρεθούν στην Κεφαλονιά!

 Bienvenue (καλωσήρθατε) λοιπόν και καλά να περάσετε στο όμορφο νησί μας !

 Γιώργος Χαλαβαζής

{https://www.youtube.com/watch?v=nhbu8MB9xPQ}

124 14 24 3

5 267

3

891011121315161819

Θερμή υποδοχή και για τα μέλη του πληρώματος του αεροσκάφους της Transavia

2022232426272829303132




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250