«Μάγκι» και «Τεό» έκαναν ντουέτο τρελό!» (11/2)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2013 14:31

«Μάγκι» και «Τεό» έκαναν ντουέτο τρελό!» (11/2)

Καλησπέρα αγαπητοί μου! Το θέμα του ΤΕΙ εξακολουθεί να είναι στην επικαιρότητα και την προηγούμενη φορά επαίνεσα την προσπάθεια και τον αγώνα των φοιτητών μας για να κρατήσουν το ΤΕΙ Ιονίων Νήσων ζωντανό. Σήμερα θα τους πω ξανά ένα πολύ μεγάλο μπράβο για τη στάση τους, τη γνώση τους, το θάρρος τους και κυρίως για το γεγονός ότι στο πρόσφατο συλλαλητήριο κατάφεραν να ξεκολλήσουν τον περίεργο Κεφαλλονίτη από τον καναπέ του και τον Φραγκοφονιά καταστηματάρχη από την επιχείρησή του...

Αυτό το τελευταίο το θεωρώ πολύ σημαντικό... Ευτυχώς οι περισσότεροι συνειδητοποίησαν τη σοβαρότητα της κατάστασης και έκαναν το καθήκον τους. Βέβαια, υπήρξαν και μερικοί άλλοι, λίγοι ευτυχώς, που δεν καταλαβαίνουν από τέτοια και αμέσως μετά το συλλαλητήριο, άνοιξαν τις θύρες να βγάλουν κάνα φράγκο.. Οι καημένοι, ήθελαν να είναι ευσυνείδητοι επαγγελματίες... Λες και δεν μασουλάνε από παντού τόσα χρόνια.. Αλλά καλά κάνουν, γιατί οι άρχοντες του τόπου τους έχουν σε περίοπτη θέση και τους σπρώχνουν από παντού..

Απαξίωση και μόνο τους αξίζει όμως! Τίποτα παραπάνω!

Πάμε τώρα στο συλλαλητήριο.. Καλά, ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να κλαίει με μαύρο δάκρυ. Μαζί και οι κόκκινοι προστάτες του λαού, ξέρετε, αυτοί που αρνήθηκαν να υπογράψουν για την παραμονή του ΤΕΙ και δεν ψήφισαν την εισήγηση- ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου..

Εν τω μεταξύ, είχαν μαζευτεί καμιά εικοσαριά άτομα κάπου εκεί κοντά στο παλιό Δημαρχείο και φώναζαν κάτι περίεργα συνθήματα για τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, αλλά δεν τους έδινε κανείς σημασία. Ειδικά ο «Μάγκι» και ο «Τεό» που πλησίασαν την εξέδρα για να ανέβουν να μιλήσουν... Ευτυχώς ο μέγα Δημοσιογράφος «Σάκηηηης» τους προσγείωσε στην πραγματικότητα και ο «σαλιάρης» Πρόεδρος του Δ.Σ. έκανε καλά τη δουλειά του.. Μα φαντάζεστε το «Τεό» στην εξέδρα να βρίζει τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ και την Αφροδίτη στο γραφείο του Υπουργού να συζητά σε κοινή γραμμή με Δήμαρχο και Αρσένη;;; Όχι πείτε μου, εγώ φταίω τώρα που τσιμπάω;; Αφού «Μάγκι» και «Τεό» έκαναν ντουέτο τρελό!

Αλλά βέβαια, επήλθε ανανέωση (;;;;)στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ με την εκλογή «Τεό» και πήρε φόρα αυτός. Νομίζει ότι επειδή η Αφροδίτη ακόμη μαθαίνει και επειδή τον έχει δίπλα της στις συνεντεύξεις, την υποκαθιστά και όταν λείπει... Καταρχάς, κύριε πολιτικέ, άδειασες τη Βουλευτή του Νομού! Άδειασες την βουλευτή του κόμματός σου! Κόμμα, που λέει ο λόγος δηλαδή, γιατί κόμμα με στελέχη να αποκαλούν τα δικά μας Ίμια «Καρντάκ» δεν είναι κόμμα, είναι συνονθύλευμα ανθελληνικών απόψεων. Πάλι καλά που ο Τσίπρας είναι καλός αντιγραφέας του Σαμαρά και προσπάθησε να το σώσει...

Και μετά οι αθεόφοβοι έβγαλαν και δελτίο τύπου... Πάντως, αν νομίζουν ότι έτσι θα καταφέρουν να κερδίσουν λίγα ψηφάκια παραπάνω, γελιούνται. Ο κόσμος τα πιάνει κάτι τέτοια.. τα μυρίζεται.

Να πάω και στην αγαπημένη μου «Γιώτα» τώρα. Έμαθα ότι σνόμπαρε το συλλαλητήριο και διαλαλούσε ότι δεν είχε και τόσο κόσμο. Σιγά βρε! Οι ΑΝ.ΕΛ μάζευαν περισσότερο κόσμο προεκλογικά;

Λοιπόν, κι επειδή είμαι στις καλές μου σήμερα, θα πω και κάτι τελευταίο και θα κλείσω. Ο Παρίσης στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων μπορώ να πω. Τελικά όταν είναι μόνος του, λειτουργεί καλύτερα. Δήμαρχε να το προσέξεις αυτό.

Τα υπόλοιπα την επόμενη φορά. Αρκετά για σήμερα.

Τσιμπηματάκια Φίλοι μου!
Το Κουνούπι