Στ΄άρματα !

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 17 Νοεμβρίου 2015 07:35

Στ΄άρματα !

Τσιμπηματάκια φίλοι μου,

Καταρχήν θέλω να σας επισημάνω ότι άφησα να περάσουν πάνω από 24 ώρες πριν δημοσιεύσω τα σχόλια μου για το χειρισμό της 12ης Νοεμβρίου από τη μεριά της Δημοτικής Αρχής!!!

Όλα και όλα … μην σπιλώσουμε και το «επαναστατικό πνεύμα» της Δημοτικής μας Αρχής … τώρα μάλιστα που άρχισε να ανάβει!!

Γιατί βλέπετε , όσο και να μην το θέλει κάποιος, υπάρχουν στιγμές που το μυαλό ανατρέχει στα περασμένα, στα παλιά … και τότε αναπόφευκτα έρχεται η σύγκριση του χθες με το σήμερα !!!

Έτσι όταν διάβασα τη λιτή αλλά περιεκτική ανακοίνωση των 2 – 3 γραμμών του Δήμου για το κλείσιμο των υπηρεσιών κατά την ημέρα της πανελλήνιας απεργίας, εντελώς μα εντελώς ξαφνικά, το μυαλό μου έκανε ένα «φλας μπακ» …

Τότε σε εκείνο το Δημοτικό Συμβούλιο που έγινε με αφορμή το σχέδιο ΑΘΗΝΑ και το κλείσιμο τμημάτων του ΤΕΙ στο νησί μας, τότε που είχανε πάει όλοι σε εκείνο το συμβούλιο και φωνάζανε να κλείσει ο Δήμος και να ξεκινήσουν δυναμικές κινητοποιήσεις … αλλά ο Δήμαρχος μας αρνήθηκε …

Τότε που κλείνανε όλες οι δημόσιες υπηρεσίες στο Ληξούρι καταδικάζοντας την Παλική σε μαρασμό και όλοι φωνάζανε να κλείσει ο Δήμος και να προστατεύσουμε δυναμικά τα κεκτημένα της … αλλά “άκρα του τάφου σιωπή” από τον Δήμαρχο…

Και τώρα , έτσι ξαφνικά κλείνει ο Δήμος; Τι έγινε; Ποιος φούρνος γκρεμίστηκε; Τσιμπιέμαι και ξανατσιμπιέμαι, προσπαθώντας να λύσω το μυστήριο του κλεισίματος του Δήμου!!

Και επειδή όπως ξέρετε γνωρίζω πολλά , το ανακάλυψα και αυτό!! Ε, όχι! που θα μου ξέφευγε!

Τόπος : Αγία Ευφημία

Χρόνος: 7 Νοεμβρίου 2015

Πρωταγωνιστής: Το χτύπημα ενός κινητού

Περιγραφή: Ο Νίκος Γκισγκίνης προτείνει το κλείσιμο του Δήμου στις 12 Νοεμβρίου και τη συμμετοχή του στις απεργιακές κινητοποιήσεις, κάτι που είχε κάνει και στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο και που σημειωτέον ο Δήμαρχος είχε αρνηθεί. Ο Δήμαρχος ετοιμάζεται να απαντήσει αλλά τότε χτυπάει το τηλέφωνό του … ακολουθεί στιγμή αμηχανίας και ένας κοφτός και όλο «νοήματα» διάλογος! Το τηλέφωνο κλείνει … και ο Δήμαρχος λέει «Ναι», «Τι;» τον ρωτάνε … «Ναι ο Δήμος θα απεργήσει»

Αυτό ήταν το λάβαρο της επανάστασης σηκώθηκε!!! Στην Αγία Ευφημία από το Δήμαρχο!!! Όλοι στα άρματα, η «πρώτη φορά αριστερά» κυβέρνηση πρέπει να πέσει!!

Οι « φίλοι» υπουργοί, βλέπετε, βρίσκονται από την άλλη πλευρά !!! Εκεί φτάνει μόνο ένα χτύπημα του χεριού στο τραπέζι …

Ενώ τώρα πρέπει να βασιστούμε στην αξία μας και στις ικανότητές μας , ε τώρα … με δύο λόγια … την βάψαμε φίλοι μου!!

Στ΄άρματα λοιπόν

Το Κουνούπι


Ετικέτες: