«Έχουν μπερδέψει τις καρέκλες του Δημοτικού Συμβουλίου με τα αλογάκια του καρουζέλ και ζουν το δικό τους καρναβάλι!» (5/7)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 05 Ιουλίου 2013 07:34

«Έχουν μπερδέψει τις καρέκλες του Δημοτικού Συμβουλίου με τα αλογάκια του καρουζέλ και ζουν το δικό τους καρναβάλι!» (5/7)

Καλημέρα καλοί μου φίλοι, Τελικά, είχαμε δεν είχαμε τα τραπέζια και οι καρέκλες μονοπώλησαν ξανά το ενδιαφέρον μας αυτήν την εβδομάδα. Τι σας είχα πει στο προηγούμενο, θυμάστε;; Δημοτικό Συμβούλιο με 21 θέματα.... Να γελάσει κανείς, να κλάψει ή να ξυστεί;;; Νομίζω και τα τρία χρειάστηκε να τα κάνει όποιος αποφάσισε να το παρακολουθήσει, την Τρίτη που μας πέρασε.

Από τα 21 θέματα, δεν συζητήθηκε κανένα, ενώ τα εκτός ημερησίας κράτησαν περίπου ένα εξάωρο... Νερό στη Θηνιά και Τραπεζοκαθίσματα ουσιαστικά!
Για το πρώτο δεν θα πω κάτι, ήταν όντως σημαντικό, αν και το πολύ μπλα μπλα δεν χρειάστηκε τελικά, το θέμα πάει δικαστικά και βλέπουμε...

Για το δεύτερο τι να πω;;; Πάλι τα ίδια να λέμε;; Οι άνθρωποι αυτοί έχουν μπερδέψει τις καρέκλες του Δημοτικού Συμβουλίου με τα αλογάκια του καρουζέλ και ζουν το δικό τους Καρναβάλι! Δεν εξηγείται αλλιώς.

Πάλι αναδρομές στο παρελθόν για το τι έκαναν οι προηγούμενοι, πάλι διορθώσεις και τροποποιήσεις του ποδαριού, πάλι κόντρες λαϊκισμού, πάλι άδειασμα των ίδιων τους των υπηρεσιών. Μα το καταλαβαίνετε;;; Η τεχνική υπηρεσία έκανε τη μελέτη της και αυτοί, ως μεγάλοι επιδιορθωτές, έκαναν προσθετικές και βελτιωτικές παρεμβάσεις λέει... Άλλο πάλι και τούτο!

Μα πόσο πολύ δείχνουν ανέτοιμοι και λίγοι για να είναι στην εξουσία! Τουλάχιστον, προετοιμαστείτε πρώτα και μετά συζητήστε. Μην εκθέτετε τόσο πολύ τον κόσμο που σας ψήφισε...
Πάντως, για να κάνω και λίγο κουτσομπολιό και να αλλάξω θέμα, από τα φωτογραφίες που παρακολουθούσα στο συμβούλιο, μου έκανε εντύπωση μία που είχε δίπλα δίπλα Πυλαρινό και Σολωμό. Ο πρώτος λέει αφήνει τις τεχνικές υπηρεσίες και τις παραδίδει στον δεύτερο. Ο δε δεύτερος άφησε στο πόδι του τον Καμπίτση. Και έτσι είναι όλοι τους καλά τώρα. Δεν ξέρω για πόσο βέβαια, αφού οι μισθοί των Αντιδημάρχων είναι πέντε... έκτο δεν σηκώνουν τα οικονομικά του κράτους.

Τι σημαίνει αυτό;;; Ε μην τα θέλετε και όλα έτοιμα, κάντε τους συνειρμούς σας και βρείτε το! Εύκολο είναι, δεν θέλει πολλή σκέψη.
Πάμε κάπου αλλού τώρα, γιατί μερικοί νομίζω ψάχνουν συνεχώς τρόπο να είναι στην επικαιρότητα. Ο λόγος για τον Παναγιώτη Ρασσιά, που τα έβαλε με την Κουταλά, με αφορμή ένα σχόλιο που γράφτηκε κάπου και το οποίο φαίνεται ξεκάθαρα ποιος το έχει γράψει, όπως και άλλα παρόμοια βέβαια..

Θα πω λοιπόν τη γνώμη μου κι ας μην αρέσει. Η Κατερίνα δεν είναι καμιά άσχετη που δεν ξέρει τι κάνει και τι λέει. Ούτε επιζητεί την προβολή όπως μερικοί άλλοι. Κάποιοι είναι λογικό βέβαια να φοβούνται τις ελάχιστες γυναίκες του Συμβουλίου που έχουν και άποψη και ικανότητα. Όμως με τέτοια βρώμικα σχόλια δεν νομίζω ότι τους κάνουν κακό, μάλλον το αντίθετο ... Συνεπώς, πάρτε κανένα σιροπάκι για τα νεύρα, κυκλοφορούν μερικά πολύ εξελιγμένα στην αγορά. Εκ πείρας το λέω πάντα...
Αλλαγή κεφαλαίου τώρα. Δεν μπορώ, αν δεν το πω θα σκάσω. Συνέδριο Νέας Δημοκρατίας με τίτλο «Νέα Ελλάδα» και να βλέπεις κάτι Κεφαλλονίτικες φάτσες όλο νιάτα και σκέρτσο να ποζάρουν για φωτογραφία... Ο «αιωνόβιος πρόεδρος», η «επίτιμη», ο «αντάρτης» και η «βιολογική»... μέσα στη νεότητα όλοι τους βρε παιδί μου! Να τους χαίρεστε!

Πάω να κλείσω με σκηνικό πολύχρωμων σκουπιδιών... Κάντε μια βόλτα στον Κούταβο να δείτε το σκουπίδι που υπάρχει κατά μήκος του δρόμου. Μετά μπείτε στην πόλη και κάντε μια βόλτα σε διάφορα πάρκα ή στο Νάπιερ. Πάρτε κι από κει μια γεύση μυρωδιάς και χρώματος και μπείτε στο ρυθμό. Είπαμε, αυτή η Δημοτική Αρχή ζει το δικό της Καρναβάλι!

Τσιμπηματάκια Φίλοι Μου!
Το Κουνούπι