«Ξέρετε κάτι κύριοί μου; Είστε εντελώς ερασιτέχνες και ανεπίκαιροι!» (21.6)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2013 15:49

«Ξέρετε κάτι κύριοί μου; Είστε εντελώς ερασιτέχνες και ανεπίκαιροι!» (21.6)

Καλησπέρα σε όλους! Την προηγούμενη φορά έκλεισα το παραλήρημά μου λέγοντας ότι δεν ήθελα να γρουσουζέψω την υπόθεση του «Επτάνησος». Έλα όμως που δεν ήταν αρκετό αυτό... Τελικά άκαρπες οι προσπάθειες από τον Στρίντζη, το ΣΑΣ είπε όχι και επέμεινε στους Ζακυνθινούς για τη γραμμή Πάτρα – Σάμη – Ιθάκη.Το «όχι», όπως ήταν λογικό πυροδότησε αντιδράσεις και κάποιοι βρήκαν την ευκαιρία να «χτυπήσουν» είτε με λαλίστατες είτε με λιτότατες απαντήσεις.

Ο Παύλος, που ετοιμάζεται για Δήμαρχος και δεν ξεχνά φυσικά τι έγινε στις Εθνικές εκλογές του περσινού Μάη, βρήκε την ευκαιρία να «καρφώσει» τον Παρίση και όχι μόνο.. Ούτε ο Σπύρου ξέφυγε από τα βέλη του, ούτε και οι νεόκοποι armatores, όπως τους αποκάλεσε, ούτε και πολλοί άλλοι που δεν αναφέρθηκαν ονομαστικά, φωτογραφήθηκαν όμως με την πένα του Παύλου...

Απάντηση άμεση έδωσε ο Δήμαρχος, σε πολύ λιτό όμως τόνο, μιλώντας για παραφροσύνη και απαξίωση προς το πρόσωπο του πρώην πολιτευτού της ΝΔ.

Μετά ακολούθησε κι άλλη απάντηση, χωρίς όμως να απευθύνεται άμεσα στον Παύλο, από τον κ. Λυκούδη, ενώ λίγο αργότερα μπήκε και ο Μάρκος στο χορό. Ο τελευταίος κάλεσε το Δήμαρχο να πάρει θέση και να πει με ποιανού το μέρος είναι..., άκουσον άκουσον, που φτάσαμε! Να ζητάμε από το Δήμαρχο να εξηγήσει με ποιον πλοιοκτήτη είναι...

Ξέρετε κάτι κύριοί μου; Είστε εντελώς ερασιτέχνες και ανεπίκαιροι!

Είστε μια παρεούλα, αλληλοδιαβάζετε τις ανακοινώσεις σας, τις ανεβάζετε και στο facebook για να πάρετε και κανένα like παραπάνω, βγάζετε τα πολιτικά σας και όχι μόνο απωθημένα και η Κεφαλονιά στενάζει... Μαζί της και η Ιθάκη!

Σήμερα πήρε το αυτί μου κάτι για το νερό στη Θηνιά. Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ τα έχει βρει σκούρα, ο κόσμος κινδυνεύει να μείνει χωρίς νερό και δεν είδα κανέναν σας να βγει και να πάρει θέση.

Πριν λίγες μέρες είδα δυο τρεις εργάτες να προσπαθούν να καθαρίσουν, τέλη Ιουνίου, τα πάρκα στο Αργοστόλι. Τόσο καιρό βρωμάμε κυριολεκτικά! Δεν είδα κανέναν σαν να «κόβεται».

Φέτος η κατάσταση με τις δημοπρατήσεις στις παραλίες έχουν ξεφύγει, ούτε ξέρει κανείς τι, πως, με ποια δεδομένα. Που είστε, να βρείτε λύσεις;;;

Ο απλός πολίτης ταλαιπωρείται γιατί δεν μπορεί να εξυπηρετηθεί και τον κοροϊδεύετε.
Ξαφνικά προέκυψε κόλλημα πάλι με το Μαντζαβινάτειο και κανείς δεν λέει τίποτα, ούτε καν το σχολιάζει.

Αντί αυτών, κάθεστε και τρώγεστε! Γιατί αυτός και όχι εκείνος, εγώ νοιάζομαι περισσότερο για την Κεφαλονιά γιατί έκανα το τάδε τηλέφωνο και γνωρίζω τον δείνα υπουργό κ.λπ κ.λπ..

Δεν βαρεθήκατε;; Ασχοληθείτε λίγο με το λαό της Κεφαλονιάς, μην είστε τόσο πολύ κλεισμένοι στην κοσμάρα σας! Ναι το καταλάβαμε, μας κοροϊδεύετε, αλλά μην είστε τόσο προκλητικοί πια! Όλα έχουν όρια και εσείς τα έχετε ξεπεράσει προ πολλού!

Εύχομαι, να βγει ένας και να απαντήσει, αλλά τι λέω τώρα; Ένα απλό κουνούπι τι σχέση έχει με την αφρόκρεμα του τόπου;; Να σας χαιρόμαστε!

Τσιμπηματάκια Φίλοι Μου!
Το Κουνούπι