NEA TIMH - Πωλείται μονοκατοικία στο Αργοστόλι


NEA TIMH - Πωλείται μονοκατοικία στο Αργοστόλι

Το μεσιτικό γραφείο Κεφαλονιάς, Enos Properties Real Estate Services, διαθέτει προς πώληση μία ισόγεια κατοικία 88 τετραγωνικών μέτρων στη Λ. Βεργωτή, στο Αργοστόλι της Κεφαλονιάς. Το ακίνητο βρίσκεται εντός οικοπέδου 289 τετραγωνικών μέτρων. 

Σε απόσταση αναπνοής από το ακίνητο, υπάρχουν όλα τα μέσα μεταφοράς, όλα τα σούπερ μάρκετς, δημόσιες υπηρεσίες, εμπορικά καταστήματα, υποκαταστήματα όλων των Τραπεζών, εστιατόρια, ταβέρνες και καφετέριες, φαρμακεία, σχολεία, Ταχυδρομείο, γυμναστήρια, κομμωτήρια κλπ.  Επίσης σε απόσταση αναπνοής βρίσκεται το Νοσοκομείο Κεφαλονιάς και η Αστυνομική Διεύθυνση του νησιού. Το αεροδρόμιο είναι σε απόσταση περίπου 6χλμ., ενώ η πιό κοντινή παραλία του Αργοστολίου απέχει περίπου 1 χλμ από το ακίνητο.

Σε περίπτωση ενδιαφέροντος, το γραφείο μας αναλαμβάνει την πλήρη ανακαίνιση του ακινήτου σας. Παραμένοντας ακριβείς στον συμφωνηθέντα αρχικό προϋπολογισμό αλλά και το χρονοδιάγραμμα παράδοσης, ανακαινίζουμε κατοικίες, σγκροτήματα υ κατοικιών, βίλες,  και επαγγελματικά ακίνητα υψηλών προδιαγραφών και μοναδικής αισθητικής.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ:

https://www.enos-properties.com/el/properties/detached-house-sale-in-argostoli-kefalonia/


Ετικέτες:


ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ