Ενημερωτικό μήνυμα της εταιρείας ALOTEK


Ενημερωτικό μήνυμα της εταιρείας ALOTEK

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από την έναρξη του έτους 2020 η εταιρεία ΑΛΟΤΕΚ ΑΕ, διέκοψε τη συνεργασία της με τον κ. Ηλία Πετρίδη, που κατείχε την θέση Υπευθύνου Υποκαταστήματος.

Το κατάστημα συνεχίζει απρόσκοπτα την λειτουργία του με νέο προσωπικό.

Η Διοίκηση της εταιρείας ΑΛΟΤΕΚ θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τους κατοίκους της περιοχής, και όχι μόνο, για την υποδοχή στην τοπική αγορά, την άμεση στήριξη και την επιλογή προς αυτή.

Η ΑΛΟΤΕΚ έχει συμπληρώσει πλέον τις 4 δεκαετίες συνεχούς παρουσίας στην Ελληνική αγορά. Ιδρύθηκε το 1979 στην πόλη της Λαμίας και το 2000 μεταφέρθηκε στις ιδιόκτητες σύγχρονες εγκαταστάσεις της που  βρίσκονται στο 6o ΧΛΜ Π.Ε.Ο. Λαμίας – Στυλίδας, όπου είναι η κεντρική έδρα της εταιρείας, οι Παραγωγικές Εγκαταστάσεις, ο Εκθεσιακός Χώρος και τα Γραφεία Διοίκησης.

Η μακροχρόνια παρουσία μας με αξιοπιστία και συνέπεια, στο χώρο των κατασκευών και η εμπιστοσύνη προς εμάς από τις μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες αλλά και ιδιώτες πελάτες σε όλη την Ελλάδα, αποτελούν την ΕΓΓΥΗΣΗ εξυπηρέτησης προς εσάς.

 ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟΛΥΤΑ για την ορθή λειτουργία του υποκαταστήματος καθώς και την απόλυτη και πλήρη ικανοποίηση των πελατών του, στα έργα που είναι προς εξέλιξη αλλά και στους δυνητικούς μελλοντικούς νέους πελάτες μας.   

Για την εξυπηρέτησή σας, για την τακτοποίηση όποιων εκκρεμοτήτων-ερωτημάτων, παρακαλώ να επικοινωνείτε αποκλειστικά με το κατάστημα μας στη διεύθυνση Σιτεμπόρων 10, Αργοστόλι , στο τηλέφωνο 26710-24166 ή με τα κεντρικά μας γραφεία:

ΑΛΟΤΕΚ ΑΕ,  6ο χλμ ΠΕΟ Λαμίας – Στυλίδας, στο τηλεφωνικό κέντρο 22310-33572 και στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σας ευχαριστούμε θερμά για την αποδοχή, την στήριξη και την άριστη συνεργασία

Με εκτίμηση

Η Διοίκηση της ΑΛΟΤΕΚ ΑΕ

ΑΛΑΦΡΟΠΑΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΚΑΡΚΑΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ