Petersons Real Estate: Αποκλειστικό – Πωλείται αρχοντικό νεοκλασικό στο κέντρο του Ληξουρίου!


Petersons Real Estate: Αποκλειστικό – Πωλείται αρχοντικό νεοκλασικό στο κέντρο του Ληξουρίου!

Petersons Real Estate: Αποκλειστικό – Πωλείται αρχοντικό νεοκλασικό στο κέντρο του Ληξουρίου!

Κωδ: 23311

Ένα αριστούργημα! Ένα μοναδικό κτίριο με άψογη κατασκευή και εξαιρετική αρχιτεκτονική που μιλά από μόνη της. Αυτό το καταπληκτικό αρχοντικό στο Ληξούρι είναι διαθέσιμο προς πώληση. Το ίδιο το κτίριο είναι 240m² (συν 71m² αποθηκευτικός χώρος & κλειστός χώρος στάθμευσης) σε ένα πολύ καλά διαμορφωμένο οικόπεδο 761m².

Βρίσκεται στο κέντρο του Ληξουρίου και βρίσκεται σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο από διάσημες παραλίες, την εκπληκτική παραλία ΞI καθώς και πολύ κοντά σε πολλές όμορφες τοποθεσίες.

Το κτίριο είναι ένα πραγματικό αρχιτεκτονικό αριστούργημα της Κεφαλονιάς με υπέροχους διαδρόμους και σκάλες, τρία πολύ ευρύχωρα υπνοδωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο και εντοιχισμένες ντουλάπες στον επάνω όροφο και ένα τεράστιο σαλόνι με ένα εκπληκτικό τζάκι στο ισόγειο, όπου υπάρχει μια κουζίνα (με την δική της αποθήκη & ξεχωριστή είσοδο), μια αποθήκη, τουαλέτα και γραφείο. Από τον επάνω όροφο, όπου βρίσκεται ένα τεράστιο μπαλκόνι, η θέα είναι μαγευτική και μπορείτε να δείτε το Αίνο & το Αργοστόλι.

Το κτήριο απαιτεί πολύ μέτρια ανακαίνιση και νέο στιλ. Χτίστηκε στα μέσα της δεκαετίας του '80 και είναι σε πολύ καλή κατάσταση με μια ολοκαίνουργια στέγη και έναν πολύ καλά διατηρημένο εξωτερικό χώρο. Συνολικά, ο νέος κάτοχος μπορεί να το μετατρέψει σε έναν πραγματικά μοναδικό κόσμημα. Ένα νέο αρχοντικό! Όλο το σύστημα υποδομής (υδραυλικά, ηλεκτρολογικά, κλπ) λειτουργεί σωστά.

Ο εξωτερικός χώρος είναι καταπληκτικός, με καταπληκτική θέα στη θάλασσα. Στην πίσω πλευρά, υπάρχει μια είσοδος στη δική της κλειστή θέση στάθμευσης, ενώ πάνω από αυτήν, υπάρχει ένας πολύ χρήσιμος αποθηκευτικός χώρος.

Διαθέτει όλα τα νομικά έγγραφα για άμεση πώληση και χρήση και με τη μοναδική θέση και τοποθεσία, είναι μια σπάνια επενδυτική ευκαιρία.

Τα πλεονεκτήματα του οικοπέδου είναι:

Σπάνια ευκαιρία με μοναδική τιμή

Κοντά στην όμορφη παραλία Ξι

Λίγα βήματα απο το κέντρο του Ληξουρίου

Κοντά στο λιμάνι προς το Αργοστόλι

Κομψό και παραδοσιακό αρχιτεκτονικό στιλ

Καταπληκτική θέα στη θάλασσα

Αριστοκρατικό τοπίο με πορτοκαλιές και λεμονιές και πολλά λουλούδια

https://www.kefalonia.property/properties/lixouri-unique-mansion-for-sale/

Όλα τα ακίνητα είναι πλήρως νόμιμα, άρτια & οικοδομήσιμα, με όλα τα απαραίτητα έγγραφα για άμεση αγορά & χρήση.

Πληροφορίες:

Μεσιτικό Γραφείο Τραυλός Σταύρος & Συνεργάτες - Petersons Group

Τηλέφωνα: 26710 26280 & 6974976508

Email: info@petersons.gr

Βύρωνος 7, Αργοστόλι.

Petersons Real Estate

Με την πολυετή πείρα στον κλάδο της κτηματαγοράς, εμείς στην PETERSONS αναλαμβάνουμε άμεσα και υπεύθυνα εκπροσώπηση & προβολή ακινήτων με τους καλύτερους όρους της αγοράς.

Δέσμευσή μας είναι η προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, η σωστή καθοδήγηση και η υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με ήθος, εχεμύθεια, αξιοπιστία και γνώση του real estate. Προτεραιότητά μας είναι να ακούμε προσεκτικά τις ανάγκες και επιθυμίες τόσο των πωλητών όσο και των αγοραστών και να προσπαθούμε να τις ικανοποιήσουμε στο έπακρο. Η μακρόχρονη πορεία και εμπειρία μας έχει προσφέρει βαθιά γνώση της αγοράς και των μυστικών της επιτυχημένης πώλησης και διαπραγματεύσεων ώστε να εγγυόμαστε το αποτέλεσμα.

Η PETERSONS δραστηριοποιείται στην κτηματαγορά της Κεφαλονιάς & Ιθάκης διατηρώντας 3 γραφεία, στο Αργοστόλι, στο Φισκάρδο και στην Σκάλα. Επικοινωνήστε με ένα απο αυτά ή στο εμαιλ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. & 26710 26280 & 697 497 65 08.