Πωλείται Μονοκατοικία στα Κουρκουμελάτα


Πωλείται Μονοκατοικία στα Κουρκουμελάτα

Πωλείται Μονοκατοικία 78,53τμ, στα Κουρκουμελατα, στην Κεφαλονιά. Το ακίνητο, που βρίσκεται εντός οικοπέδου 2.176τμ, αποτελείται από 2 κρεβατοκάμαρες, σαλόνι, τραπεζαρία, κουζίνα και ένα μπάνιο. Το ακίνητο έχει θέα στην θάλασσα.


Τα  Κουρκουμελάτα, που είναι ένα από τα πιο όμορφα χωριά της Κεφαλονιάς, απέχει μόλις 9 χιλμ από το Αργοστόλι και 3 περίπου χλμ από το αεροδρόμιο του νησιού. Στα Κουρκουμελάτα, αλλά και στα κοντινά χωριά, ο επισκέπτης θα βρει κάποια καταλύματα αλλά και εντυπωσιακές βίλες για ενοικίαση. Τα Κουρκουμελάτα διαθέτουν μια υπέροχη πλατεία με φοίνικες στην οποία βρίσκεται και ένα πολύ όμορφο καφέ με υπέροχη θέα στην θάλασσα, ένα πολύ εντυπωσιακό νεοκλασικό κτίριο το οποίο στεγάζει το πολιτιστικό κέντρο και την βιβλιοθήκη του χωριού, γήπεδο, παιδική χαρά κλπ

Στο Αργοστόλι, που βρίσκεται σε απόσταση μόλις 9 χιλμ από τα Κουρκουμελάτα, ο επισκέπτης θα βρει μεγάλα σούπερ μάρκετ για φθηνά και οικονομικά ψώνια, πολύ όμορφα και μοντέρνα καφέ, εστιατόρια και ταβέρνες για όλα τα πορτοφόλια, όλα τα εμπορικά καταστήματα, δημόσιες υπηρεσίες, φαρμακεία, υποκαταστήματα Τραπεζών, ταχυδρομείο, όλα τα μέσα μεταφοράς κλπ  Στο Αργοστόλι επίσης υπάρχει το Γενικό Νοσοκομείο που εξυπηρετεί όλο το νησί, η Αστυνομική Διεύθυνση Αργοστολίου και το λιμάνι που συνδέει το Αργοστόλι με το Ληξούρι που είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη του νησιού.

Σε περίπτωση ανάλογου ενδιαφέροντος, αναλαμβάνουμε πλήρως και υπεύθυνα την ανακαίνιση της κατοικίας σας αλλά και την διαχείρηση και την τακτική συντήρησή της. Με ακρίβεια στον αρχικά συμφωνηθέντα προϋπολογισμό αλλά και το χρονοδιάγραμμα παράδοσης, ανακαινίζουμε βίλες, συγκροτήματα  κατοικιών, κατοικίες,  και επαγγελματικά κτίρια υψηλών προδιαγραφών και αισθητικής.

Το ακίνητο αυτό πωλείται από το Μεσιτικό Γραφείο Κεφαλονιάς, ENOS PROPERTIES Real Estate Services, στην τιμή των 170.000€

Σχετικά με την Μονοκατοικία Κεφαλονιάς (Κωδ. EP2182)

  • Περιοχή: Κουρκουμελάτα
  • Έτος Κατασκευής:
  • Υπνοδωμάτια: 2
  • Γκαράζ: Οχι
  • Πάρκινγκ: Ναι
  • Έξτρα: 
  • Απόσταση από παραλίες: 2 περίπου χλμ από την παραλία της Αβύθου
  • Θέα: Στην θάλασσα
  • Κήπος: Μεγάλος

    Σχετικά με την Περιοχή Κουρκουμελάτα

Τα  Κουρκουμελάτα είναι το ωραιότερο χωριό της Κεφαλονιάς με υπέροχα σπίτια και πανέμορφους κήπους…

Περισσότερες πληροφορίες: http://www.enos-properties.com/properties/house-for-sale-kourkoumelata-kefalonia/?lang=el