4ήμερη Εκδρομή της Ενορίας Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Αργοστολίου σε Κέρκυρα, Πρέβεζα, Πάργα και Άρτα


4ήμερη Εκδρομή της Ενορίας Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Αργοστολίου σε Κέρκυρα, Πρέβεζα, Πάργα και Άρτα

22 – 25 ΜΑΪΟΥ 2024

4 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ

ΠΡΕΒΕΖΑ - ΠΑΡΓΑ - ΑΡΤΑ 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

1Η ΜΕΡΑ: Αναχώρηση από Αργοστόλι στις 8:30 το πρωί για Σάμη, όπου στις 9:45 αναχωρεί το πλοίο για Αστακό. Συνεχίζουμε παραλιακά για την Πρέβεζα. Αφού περάσουμε την υποθαλάσσια σήραγγα στο Άκτιο, θα κάνουμε στάση για φαγητό. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε τη γραφική Πάργα με το ενετικό κάστρο και το νησάκι της Παναγιάς. Το απόγευμα φθάνουμε στην Ηγουμενίτσα και επιβιβαζόμαστε στο πλοίο, που αναχωρεί στις 7:30 για Κέρκυρα. Άφιξη στην Κέρκυρα και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.

2Η ΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό η περιήγησή μας θα αρχίσει με επίσκεψη στον ιερό ναό του πολιούχου Αγίου Σπυρίδωνα, όπου θα προσκυνήσουμε το ιερό σκήνωμα. Μετά επίσκεψη στον Μητροπολιτικό ναό της Αγίας Θεοδώρας για να προσκυνήσουμε το ιερό Λείψανο.

Στη συνέχεια ξενάγηση στα αξιοθέατα του όμορφου νησιού. Κανόνι, Μονή Βλαχέρνας, Ποντικονήσι, Αχίλλειο, Μπενίτσες. Το απόγευμα επιστροφή στην Κέρκυρα για βόλτα στα καντούνια της πόλης. Διανυκτέρευση.

7a13a84f ebba 45bf 9944 10dd60b7fa60 1

3Η ΜΕΡΑ: Το πρωί ξενάγηση στην πόλη της Κέρκυρας. Επίσκεψη στο Παλαιό Φρούριο, στην Πλατεία Σπιανάδα, στα Παλαιά Ανάκτορα. Μετά αναχώρηση για την Παλαιοκαστρίτσα, όπου θα επισκεφθούμε το

μοναστήρι του 13ο αιώνα και θα θαυμάσουμε τα εκθέματα του εκκλησιαστικού μουσείου καθώς και τον σκελετό φάλαινας, που φιλοξενείται μέσα. Επιστροφή στην πόλη και ελεύθερος χρόνος. Διανυκτέρευση.

4Η ΜΕΡΑ: Αναχώρηση στις 8:30 το πρωί με το πλοίο για Ηγουμενίτσα. Συνεχίζουμε για την Άρτα. Εδώ θα περπατήσουμε στο θρυλικό γεφύρι της Άρτας και θα επισκεφθούμε τον εντυπωσιακό ναό της Παναγίας της Παρηγορήτριας του 13ου αιώνα. Το απόγευμα θα σταματήσουμε στην Ιερή πόλη του Μεσολογγίου, για να θαυμάσουμε τον Κήπο των Ηρώων στο μέρος της ηρωικής Εξόδου. Μετά αναχώρηση για Κυλλήνη, όπου στις 9:00 αναχωρεί το πλοίο για Πόρο. Επιστροφή στο Αργοστόλι στις 11:30 το βράδυ.

TIMH KATA ATOMO 220,00 EYΡΩ

Επιβάρυνση μονόκλινου 45,00 Ευρώ

Πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων στο τουριστικό γραφείο Menegatos Travel & Tourism , Πατήρ Άνθιμος Καλαρίτης Κιν. 6936994447, Μιχαήλ Ξανθάκης Κιν. 6936565403 .

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ

Menegatos Travel

''To Travel is to live''

A 9 Vironos Str.,& Vergoti Ave.
Argostoli Kefalonia
P +30 26710 26610
E Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
W

http://www.menegatos-travel.gr