ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ - Πωλείται ημιτελές οίκημα στα Λουρδάτα (συνολικού εμβαδού 400τ.μ), με εκπληκτική θέα στη θάλασσα


ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ - Πωλείται ημιτελές οίκημα στα Λουρδάτα (συνολικού εμβαδού 400τ.μ), με εκπληκτική θέα στη θάλασσα

Πωλείται ημιτελές κτίσμα 3 επιπέδων (συνολικού εμβαδού 400τ.μ,), στην περιοχή του Λουρδά, στην Κεφαλονιά. Το κτίσμα βρίσκεται εντός κτήματος 800 τετραγωνικών μέτρων, είναι εντός οικισμού, οικοδομήσιμο και προσφέρει καταπληκτική θέα στη θάλασσα.

Η  τοποθεσία του είναι εξαιρετική, μέσα στο πράσινο, 500 μόλις μέτρα από την  απέραντη, φημισμένη αμμώδη παραλία του Λουρδά, και κάτω από το  μαγικό βουνό, τον Αίνο. Στην παρούσα φάση, έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες  που αφορούν τα «μπετά» και την τοιχοποιία. Λόγω της διαρρύθμισής του, το οίκημα μπορεί να χωριστεί  σε 2 ως και 6 ανεξάρτητα διαμερίσματα, ή studios, για ιδιωτική ή και  τουριστική χρήση.

Το χωριό Λουρδάτα είναι ένα από τα χωριά της Κεφαλονιάς με μεγάλη τουριστική ανάπτυξη. Διαθέτει μίνι μάρκετ, πολλά ενοικιαζόμενα δωμάτια και βίλες καθώς και πλήθος εστιατορίων και μπαρ κυρίως στον παραλιακό δρόμο. Η παραλία του είναι εντυπωσιακή σε μέγεθος με άμμο αλλά και βότσαλα και είναι ιδανική για παιδιά και μεγάλους. Η απόσταση που χωρίζει το χωριό από το Αργοστόλι είναι περίπου 13 χιλιόμετρα και εκεί θα βρείτε εστιατόρια και ταβέρνες, καφετέριες και μπαρ, εμπορικά καταστήματα, τεχνικές και δημόσιες υπηρεσίες, σχολεία, τράπεζες, νοσοκομείο, φαρμακεία, αστυνομία, σούπερ μάρκετς, το Γενικο Νοσοκομείο και την Αστυνομική Δ/νση της Κεφαλονιάς κλπ. Το αεροδρόμιο βρίσκεται σε απόσταση 11 χλμ από το ακίνητο.

Το μεσιτικό γραφείο ENOS PROPERTIES διαθέτει αυτό το ακίνητο (στην τωρινή του κατάσταση) προς πώληση, στην τιμή των 160.000 €. 

Σχετικά με το Ακίνητο Κεφαλονιάς (Κωδ. EP2003)

  • Περιοχή: Λουρδάτα
  • Τετραγωνικά Μέτρα: 400
  • Επίπεδα: 3
  • Βρίσκεται: Εντός οικισμού – οικοδομήσιμο
  • Απόσταση από Αργοστόλι: 13 χλμ
  • Απόσταση από Αεροδρόμιο: 11χλμ
  • Θέα: Καταπληκτική θέα στη θάλασσα του Ιονίου και στο βουνό Αίνος
  • Απόσταση από πλησιέστερες παραλίες: 500 μ από την παραλία του Λουρδά

Σχετικά με την Περιοχή Λουρδάς

Το γραφικό παραθαλάσιο χωριό Λουρδάς με την θαυμάσια μεγάλη παραλία και την καταπληκτική θέα …

Ενημερωθείτε για τον Λουρδά 

Περισσότερα εδώ