Πολιτιστικός Σύλλογος Κομιτάτων: Μια μοναδική βραδιά αφιερωμένη στη ζωγραφική της Γιώτας Ζαπάντη

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 15 Αυγούστου 2021 09:07

Πολιτιστικός Σύλλογος Κομιτάτων: Μια μοναδική βραδιά αφιερωμένη στη ζωγραφική της Γιώτας Ζαπάντη

Την Τρίτη 17 Αυγούστου

ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ

Ευτοπία ΙΙ - Φως στα Όρη

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κομιτάτων έχει την τιμή να προσκαλέσει τα μέλη και τους φίλους του, σε μια μοναδική βραδιά, αφιερωμένη στη ζωγραφική της Γιώτας Ζαπάντη, μιας ξεχωριστής δημιουργού, με καταγωγή από το νησί μας.

Δυο μόλις ημέρες μετά τη μεγάλη ατομική της έκθεση στο Αργοστόλι (θέατρο "Κέφαλος", 13-15/8/21), με τίτλο "Ευτοπία", προσεκτικά επιλεγμένος πυρήνας του παρουσιαζόμενου έργου της, ταξιδεύει βόρεια, με προορισμό το Δημοτικό Σχολείο των Κομιτάτων, τον πρότυπο χώρο πολιτιστικών δράσεων του Συλλόγου μας.

Την Τρίτη 17 Αυγούστου 2021, από τις 17:00 ως τις 22:00, σας περιμένουμε κοντά μας, να ταξιδέψουμε νοερά στον τόπο και στον χρόνο της Κεφαλονιάς, μέσα από το φως και τα χρώματα, σε πίνακες-θραύσματα μνήμης, που αναδίδουν μυρωδιές από θρούμπι, σάψυχο και θαλασσινή αλμύρα.

Στις 19:00, θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση των ζωγραφικών έργων από τη γενική γραμματέα του Συλλόγου, Άννα-Μαρία Θεοχαράτου, ιστορικό Τέχνης-αρχαιολόγο, με σύντομη ομιλία στον αύλειο χώρο του σχολείου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα προσφέρεται ποτό υποδοχής, και ελαφρύς απογευματινός μπουφές.

Η καλλιτέχνις, Γιώτα Ζαπάντη, θα βρίσκεται στον χώρο, ώστε οι επισκέπτες μας να έχουν την ευκαιρία να γνωριστούν και να συνομιλήσουν μαζί της.

Με σκοπό την τήρηση των αναγκαίων μέτρων υγειονομικής προφύλαξης, η πρόσβαση στον χώρο της έκθεσης θα είναι αριθμητικά ελεγχόμενη, και αποκλειστικά με μάσκες. Κατά τη διάρκεια της τεχνοκριτικής παρουσίασης, θα έχουν προβλεφθεί μόνο θέσεις καθημένων στον εξωτερικό χώρο.

Σας περιμένουμε με ιδιαίτερη χαρά!




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250