Ο Γιάννης Κούτρας απόψε Σάββατο και την Κυριακή στο Αργοστόλι - Συνέντευξη στον COSMOS 96,5

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 29 Φεβρουαρίου 2020 12:33

Ο Γιάννης Κούτρας απόψε Σάββατο και την Κυριακή στο Αργοστόλι - Συνέντευξη στον COSMOS 96,5

Ο πολύ γνωστός και ταλαντούχος ερμηνευτής Γιάννης Κούτρας φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του Δημήτρη Αλοΐζου «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», ενώ βρισκόταν καθ’ οδόν για την Κεφαλονιά.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι στην Κεφαλονιά και πολύ περισσότερο που έρχομαι στην πατρίδα του Νίκου Καββαδία, τον οποίο και τραγουδώ 40 χρόνια» ήταν τα πρώτα λόγια του και συνέχισε λέγοντας πως: «Μου αρέσει πολύ να ταξιδεύω, μου δίνει χαρά και υγεία».

Ο Γιάννης Κούτρας θα κάνει δύο εμφανίσεις στο Αργοστόλι το Σάββατο και την Κυριακή και αποκάλυψε πως στο πρώτο μέρος θα ερμηνεύσει Καββαδία και στο δεύτερο μέρος έντεχνα. Ρωτήθηκε τι είναι τελικά το έντεχνο και έδωσε την δική του άποψη: «Το έντεχνο είναι κάτι το διαφορετικό. Κατά την άποψή μου κατάγεται από ένα είδος που έκανε ο Χατζιδάκις πριν την χούντα. Με ένα απλό πιάνο ερμήνευε τραγούδια, αλλά με έναν δικό του, δωρικό τρόπο. Από εκεί και από το νέο κύμα κατάγεται το έντεχνο τραγούδι». Συμπλήρωσε δε, ότι  όσοι αποκαλούνται έντεχνοι δεν το κάνουν για να διαχωριστούν από τους άλλους τραγουδιστές. Ο ίδιος τόνισε ότι θα παραμείνει έντεχνος.

Στην συνέχεια έκαναν (και ο Γιάννης Κούτρας και ο Δημήτρης Αλοΐζος) ιδιαίτερη μνεία στον πρόσφατα εκλιπόντα  Θάνο Μικρούτσικο, με τον πρώτο να λέει πως ήταν ένας πολύ καλός άνθρωπος και φίλος, ο οποίος μπορεί να μην κέρδισε την μάχη με τον καρκίνο αλλά κέρδισε την αγάπη του κόσμου.

Τέλος, κάλεσε όλο τον κόσμο να βρεθεί στο μαγαζί που θα τραγουδήσει γιατί σημασία για έναν ερμηνευτή έχει το χειροκρότημα του κόσμου.

Η εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», μεταδίδεται καθημερινά 11:00- 13:00

  • Ο κ. Κούτρας θα εμφανισθεί το Σάββατο 29/2 & την Κυριακή 1/3 στο KWRO SIWO

87801743 832073777312549 8287190885699944448 n


Ετικέτες: