Οι μαμάδες είχαν την τιμητική τους στο Ληξούρι! (εικόνες)

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 13 Μαΐου 2019 14:22

Οι μαμάδες είχαν την τιμητική τους στο Ληξούρι! (εικόνες)

Παρουσιάστηκε στο Ληξούρι το βιβλίο «Οδηγός Επιβίωσης για Μαμάδες με Κόρες στην Εφηβεία» την Αναστασίας Κουρουπού

Μανούλες χτες είχατε την τιμητική σας. Οι κόρες και οι υιοί σας σίγουρα θυμήθηκαν να σας ευχηθούν και να σας φέρουν κι από ένα μικρό δωράκι.

Πόσες από εσάς, όμως, έχετε κόρες στην εφηβεία;

Χτες απόγευμα, στην Ιακωβάτειο Βιβλιοθήκη, η Κεφαλονίτισσα συγγραφέας Αναστασία Κουρουπού, παρουσίασε το βιβλίο της. Ένα βιβλίο ιδιαίτερο, που θα σας βοηθήσει να περάσετε ...ανώδυνα, την εφηβεία της κόρης σας.

Είναι ευλογία να έχετε κόρες, αλλά η περίοδος της εφηβείας μετατρέπει την σπιτική ηρεμία σε στρατόπεδο.

Η κα Κουρουπού σας δίνει τα κατάλληλα όπλα, μέσα από έναν οδηγό που θα λατρέψετε. "Οδηγός Επιβίωσης για Μαμάδες με Κόρες στην Εφηβεία"!

Η συγγραφέας αναφέρει "Η γυναίκα ζει την εφηβεία δύο φορές. Η πρώτη είναι η δική της, η δεύτερη της κόρης της.
Η συνύπαρξη της μητέρας με την έφηβη κόρη είναι περίοδος εκπλήξεων, ανατροπών και απρόβλεπτων καταστάσεων. Μια δοκιμασία στις αντοχές της μητέρας!
Έζησα την εφηβεία των κοριτσιών μου αγωνιώντας ακριβώς όσο εσύ! Μέχρι που ανακάλυψα το μυστικό που μοιράζομαι σε κάθε λέξη του βιβλίου.
Απόλαυσε αυτό που συμβαίνει μόνο μία φορά, ερμηνεύοντας με ψυχραιμία και χιούμορ κάθε βήμα της κόρης σου στην ενηλικίωση.
Γίνε ανεξάντλητη πηγή ενθάρρυνσης. Γίνε ανεπιφύλακτη αγάπη!
Εξασφάλισε ότι θα ζήσεις κάθε στιγμή το προνόμιο της δεύτερης εφηβείας που έχουν μόνο οι γυναίκες με κόρη!"

Τους παρευρισκόμενους καλοσώρισε η κα Μαρία Καμηνάρη, έχοντας φυσικά δίπλα της και τον αγαπητό Πρόεδρο του Εφορευτικού Συμβουλίου της Ιακωβατείου, κ. Πέτρο Πετράτο.

Την συγγραφέα προλόγισαν δυό εξαιρετικές κυρίες, η κα Ευδοκία Περάτη (μητέρα έφηβης και υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον Γ.Κατσιβέλη) και η κα Αλεξάνδρα Σαλούστρου (υπεύθυνη πωλήσεων Vodafone Αργοστολίου)

Ακολούθησε πλούσιο μουσικό πρόγραμμα από τους: Αλέξανδρο Λυκούρα στο ακορντεόν, Μάκη Πετράτο σε κιθάρα και τραγούδι και Παντελής Σκιαδαρέσης σε κιθάρα, κόντρα μπάσο και τραγούδι.

Εκεί ήταν και ο Μπάμπης Μουρελάτος με το Happy House, προσφέροντας στον κόσμο το πολύτιμο βιβλίο-οδηγό, της κα Κουρουπού

Πηγή: Lixouri.gr 

iakovateios4iakovateios16iakovateios20iakovateios29iakovateios31iakovateios36iakovateios39iakovateios42iakovateios48iakovateios61iakovateios66

 


Ετικέτες: