Η Παιδική Χορωδία της Alliance Francaise του Αργοστολίου (Γαλλική Σχολή) μάγεψε με τους επετειακούς ύμνους και τα τραγουδια της

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 28 Μαρτίου 2017 07:01

Η Παιδική Χορωδία της Alliance Francaise του Αργοστολίου (Γαλλική Σχολή) μάγεψε με τους επετειακούς ύμνους και τα τραγουδια της

Η εκδήλωση προς τιμήν της Εθνικής μας Επετείου ανταποκρίνεται στο πνεύμα της Alliance Francaise του Αργοστολίου

 Για μιά ακόμη φορά η Παιδική Χορωδία της Alliance Francaise του Αργοστολίου (Γαλλική Σχολή) μάγεψε με τους επετειακούς ύμνους και τα τραγούδια που χάρισε στο κοινό του νησιού μας χθες 26 Μαρτίου στο Δημοτικό Θέατρο του Αργοστολίου "Κέφαλος".

Την εκδήλωση χαιρέτησε η Βουλευτής κα Θεοπεφτάτου καθώς και ο Αντιδήμαρχος κος Κεκάτος.

Σ΄αυτό το ταξίδι της μέθης από το Αθάνατο κρασί του ΄21 συνεπήρε το κοινό και η φιλόλογος κα Αλίκη Γαλιατάστου, η οποία ζωντανά, ένθερμα και παραστατικά μετέφερε στο κοινό το μήνυμα της Επανάστασης μέσα από το έργο του εθνικού μας ποιητή Διονυσίου Σολωμού.

Η  εκδήλωση προς τιμήν της Εθνικής μας Επετείου ανταποκρίνεται στο πνεύμα της Alliance Francaise του Αργοστολίου που είναι η προβολή του γαλλικού και του ελληνικού πολιτισμού και η καλλιέργεια των ελληνογαλλικών σχέσεων στο νησί μας. Στο πλαίσιο αυτό η Γαλλική Σχολή σχεδιάζει τις προσεχείς δραστηριότητές της.

 

Ενσωματωμένη εικόνα 1

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΣΠΥΡΟΣ ΧΟΥΡΜΟΥΖΗΣ




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250