Ο σπουδαίος Θάνος Μικρούτσικος έρχεται στην Κεφαλονιά και δηλώνει:«Κεφαλλονίτες μη σταματάτε να ονειρεύεστε»

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2017 10:59

Ο σπουδαίος Θάνος Μικρούτσικος έρχεται στην Κεφαλονιά και δηλώνει:«Κεφαλλονίτες μη σταματάτε να ονειρεύεστε»

Ο σπουδαίος Θάνος Μικρούτσικος επιστρέφει στην Κεφαλονιά, πλαισιωμένος από τρεις επίσης σημαντικούς καλλιτέχνες τον Γιάννη Κότσιρα, τον Δημήτρη Μπάση και τη Ρίτα Αντωνοπούλου, για μια πραγματικά «μεγάλη» συναυλία. Την Παρασκευή 16 Αυγούστου, στο Δημοτικό Στάδιο Αργοστολίου «Ανδρέας Βεργωτής» στις 9.30 το βράδυ, το κοινό της Κεφαλονιάς θα έχει τη δυνατότητα να απολαύσει από κοντά αυτό το εξαιρετικό σχήμα στην συναυλία με τίτλο «Πάντα Γελαστοί και Γελασμένοι». Συνέντευξη στον Γιώργο Χαλαβαζή

Η ιδέα ξεκίνησε με τα λαϊκά τραγούδια, που έχει γράψει κατά καιρούς ο σπουδαίος συνθέτης, αλλά διευρύνθηκε με τραγούδια που έχουν πολιτικό πρόσημο, έτσι ώστε ο τίτλος του προγράμματος να αποκτήσει πιο ουσιαστικό περιεχόμενο.

Λαϊκά τραγούδια λοιπόν αλλά και πολιτικά τραγούδια λαϊκού αισθήματος.

Ο Θάνος Μικρούτσικος, ο σπουδαίος αυτός καλλιτέχνης, τον οποίος είχαμε θαυμάσει και πάλι στην Κεφαλονιά πριν μερικούς μήνες σε μία εμφάνιση που ενθουσίασε, μίλησε στο inkefalonia.gr για αυτή την συναυλία η οποία έχει χαρακτηριστεί από τα ΜΜΕ ως η καλύτερη συναυλία του καλοκαιριού.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην εξαιρετική σχέση του με την Κεφαλονιά, την συνεργασία του με τον Γιάννη Κότσιρα, τον Δημήτρη Μπάση και την Ρίτα Αντωνοπούλου, αλλά και φυσικά για τον σπουδαίο Κεφαλλονίτη ποιητή Νίκο Καββαδία.

Ακούστε παρακάτω την τηλεφωνική συνέντευξη που έδωσε στο inkefalonia.gr ο Θάνος Μικρούτσικος
{mp3remote} https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/inkefalonia/audio/2013/08/10/712_2797+Mikroutsikos.MP3{/mp3remote}

Αποσπάσματα από την συναυλία του στο θέατρο "Κέφαλος" πριν μερικούς μήνες


Ετικέτες: