Ποια είδη άσκησης ανεβάζουν τη σεξουαλική διάθεση

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 20 Νοεμβρίου 2019 21:30

Ποια είδη άσκησης ανεβάζουν τη σεξουαλική διάθεση

Μπορεί η γυμναστική να αυξήσει τη διάθεσή μας για σεξ;

Κι όμως μπορεί… Υπάρχουν ορισμένοι τύποι άσκησης που θα σας βοηθήσουν να αυξήσετε τη λίμπιντό σας. Επιπλέον είναι γνωστό ότι γενικά η καλή φυσική κατάσταση μπορεί να βελτιώσει σημαντικά την ερωτική σας ζωή. Προκειμένου να αυξήσετε τη λίμπιντό σας, να βελτιώσετε τη σεξουαλική σας ικανοποίηση και να αντιμετωπίζετε λιγότερα προβλήματα στη σεξουαλική σας ζωή, μπορείτε να δοκιμάσετε τα παρακάτω είδη γυμναστικής.

Γιόγκα και stretching

Η γιόγκα είναι μία καλή λύση για να ενισχύσετε τη σεξουαλική σας διάθεση. Οι πρακτικές που περιλαμβάνουν εκτάσεις και αναπνοές, μειώνουν την κορτιζόλη και αυξάνουν την ωκυτοκίνη, η οποία σας κάνει να αισθάνεστε λιγότερο άγχος. Μην ξεχνάτε ότι όταν τα επίπεδα της κορτιζόλης είναι υψηλά, μπορεί να υπάρχουν ορμονικές ανισορροπίες.

Υψηλής έντασης διαλειμματική προπόνηση (HIIT)

Πρόκειται για μία εξαιρετικά αποτελεσματική επιλογή. Μπορείτε να αποκομίσετε τα οφέλη της, χωρίς να περάσετε πολλές ώρες στο γυμναστήριο. Ακόμα και 15 λεπτά αρκούν για να βελτιώσετε τη φυσική σας κατάσταση, τον μεταβολισμό σας και φυσικά, τη λίμπιντό σας. Αυτή η μορφή καρδιαγγειακής άσκησης λέγεται ότι αυξάνει την τεστοστερόνη και τις αυξητικές ορμόνες, οι οποίες είναι απαραίτητες για τη λίμπιντο, τη διέγερση και τον οργασμό.

Ασκήσεις Kegel

Οι ασκήσεις για ενδυνάμωση των μυών του πυελικού εδάφους, που είναι ευρύτερα γνωστές ως ασκήσεις Kegel, συμβάλλουν στην υγιή σεξουαλική ζωή της γυναίκας, καθώς διευκολύνουν την επίτευξη του οργασμού.

baby.gr