O Xρήστος Σπανός ερωτεύτηκε και παντρεύτηκε την καθηγήτριά του πριν 16 χρόνια στην Κεφαλονιά

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 18 Αυγούστου 2018 11:28

O Xρήστος Σπανός ερωτεύτηκε και παντρεύτηκε την καθηγήτριά του πριν 16 χρόνια στην Κεφαλονιά

16 χρόνια πριν, σε ένα εκκλησάκι στην Κεφαλονιά, ο ηθοποιός Χρήστος Σπανός παντρεύτηκε την σύζυγό του, Μελίνα Παιονίδου, με κουμπάρους τον Φωκά Ευαγγελινό και την Πίτσα Κουτουφά.

Φαίνεται ότι αυτή η χρονιά ήταν πολύ τυχερή για εκείνον, μιας και τότε έκανε και τα πρώτα του βήματα στην τηλεόραση, πρωταγωνιστώντας σε μια από τις πιο επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές στην ιστορία της ιδιωτικής τηλεόρασης: το «Άκρως Οικογενειακόν», στον ΑΝΤ1, που τον έκανε ευρύτερα γνωστό στο κοινό.

Ο Χρήστος Σπανός, την Παρασκευή 17 Αυγούστου, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια «συλλεκτική» φωτογραφία από το γάμο του, συνοδευόμενη από την μικρή του ιστορία.

Σε παλαιότερες συνεντεύξεις του, ο Χρήστος Σπανός έχει μιλήσει για την υπέροχη σχέση που έχει με την σύζυγό του (σσ. με την οποία έχουν αποκτήσει μια κόρη, την Μαρίνα), που υπήρξε και καθηγήτριά του.

christosspanos/ Instagram  

Ο Χρήστος Σπανός γράφει:

«Σε ένα μικρό εκκλησάκι,στα Βάτσα Κεφαλονιάς. Μόνο εσύ κι εγώ. Τρεις ψάλτες που μετά γίνανε οι κανταδόροι μας, δυο αγαπημένοι μας άνθρωποι που μας άλλαξαν τα στέφανα και τις βέρες, η Πίτσα (σσ. Κουτουφά) και ο Φωκάς (σσ. Ευαγγελινός) και που οργάνωσαν όλο αυτό τον παραμυθένιο γάμο χωρίς να πάρουμε χαμπάρι.

Σε ένα δεκαήμερο διακοπών μας, μας άνοιξαν την αγκαλιά τους...Μετά το μυστήριο, φαγητό στο παραλιακό ταβερνάκι στην ίδια παραλία. Ένα μεγάλο ξύλινο τραπέζι...Θυμάμαι αστακομακαρονάδες. Με πόδια στην άμμο,απλά και όμορφα. Τις επόμενες μέρες γνωρίσαμε τις πανέμορφες παραλίες του νησιού.

Σήμερα,16 χρόνια μετά,εδώ πάλι.Μαζί». 

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό ΟΚ!, ο Χρήστος Σπανός έχει δηλώσει για την σύζυγό του: «Αν με ρωτούσες όταν ήμουν είκοσι χρονών, αν θέλω να κάνω οικογένεια, θα απαντούσα: «Αποκλείεται!». Δεν ήθελα καν να παντρευτώ. Όταν συνάντησα την γυναίκα μου και την ερωτεύτηκα, ήθελα σαν τρελός να γίνει η μητέρα του παιδιού μου. Ήταν αυτό που λέμε μπαμ και κάτω. Η Μελίνα είχε μόλις τελειώσει τις σπουδές της ως μαέστρος και την είχε βάλει ο Νίκος Κούρκουλος να διδάξει μουσική στους τελειόφοιτους της δραματικής σχολής του Εθνικού Θεάτρου. Εγώ από την πρώτη στιγμή που την είδα, αισθάνθηκα να αλλάζει όλος ο κόσμος μπροστά μου. Αλλά επειδή ήταν καθηγήτριά μου- αν και είμαστε σχεδόν συνομήλικοι- δεν ήθελα να την φέρω σε δύσκολη θέση και κρατούσα κρυφά τα συναισθήματά μου. Της εξομολογήθηκα ότι είμαι ερωτευμένος μαζί της όταν τελείωσα την σχολή και δεν είχαμε τη σχέση δασκάλας-μαθητή».

Β σύζυγος και η κόρη του Χρήστου Σπανού/ christosspanos/ Instagram
bovary.gr

Ετικέτες: