Μεταγραφική βόμβα στον ANT1 !

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 01 Αυγούστου 2013 16:53

Μεταγραφική βόμβα στον ANT1 !

Κι εκεί που κανείς δεν τον περίμενε... έσκασε η τηλεοπτική βόμβα για τη μεταγραφή του ζεύγους από το MEGA στον ΑΝΤ1. Σε μία περίοδο ιδιαίτερα δύσκολη και για τα τηλεοπτικά δεδομένα η μεταγραφή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά από τη Μεσογείων στο Μαρούσι αποτελεί είδηση, αλλάζοντας πολλά στον τηλεοπτικό χάρτη. Το... λιτό δελτίο Τύπου από τον ΑΝΤ1 αφήνει πολλά ερωτηματικά για τη μεταγραφή αυτή, όπως σε ποια ζώνη θα κάνουν εκπομπή, πόσης διάρκειας είναι το συμβόλαιό τους και αν... δεσμεύονται μόνο για μία εκπομπή ως ζευγάρι.  

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου το συμβόλαιο που υπέγραψαν είναι δίχρονης διάρκειας και αφορά την παρουσίαση καθημερινής εκπομπής. Ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί αν η εκπομπή θα προβάλλεται το πρωί ή το μεσημέρι κι αυτό είναι κάτι που θα το συμφωνήσουν και οι δύο πλευρές, αφού δουν τι τους συμφέρει περισσότερο διαφημιστικά. Στο σημείο αυτό πάντως να διευκρινίσω πως οι περισσότερες πιθανότητες είναι για πρωινή εκπομπή, από τις 10 έως τη 1 το μεσημέρι και για το σκοπό αυτό έχει ενημερωθεί και ο Γιώργος Παπαδάκης, αφού σε αυτή την περίπτωση θα παραδίδει τη σκυτάλη του προγράμματος στις 10 αντί για τις 11.

Ωστόσο, όπως ανέφερα, τα στελέχη του ΑΝΤ1 θέλουν να δουν τι προβλέπεται και στη διαφημιστική πίττα του μεσημεριού, αν και θεωρούν ότι με τις επαναλήψεις των παλαιών σειρών μπορούν άνετα να κερδίζουν. Όσον αφορά τη διάρκεια του συμβολαίου είναι όπως είπα δύο χρόνων καθώς άλλωστε μία τέτοια μεταγραφή θα έπρεπε να σιγουρευτεί και από τις δύο πλευρές ότι θα είναι μακρόχρονη. Επίσης, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου, στο συμβόλαιο αναφέρεται μόνο η καθημερινή τρίωρης διάρκειας εκπομπή, αλλά τα στελέχη του ΑΝΤ1 έχουν δεσμευτεί στον Γιώργο Λιάγκα ότι μέσα στην επόμενη σεζόν θα βγάλουν στον αέρα και το late night show που επιθυμεί να βγάλει και που δεν του έδιναν στο MEGA λόγω… οικονομικής στενότητας.

Βέβαια, στο σημείο αυτό αξίζει να αναφέρω ότι την προηγούμενη βδομάδα, από το ραντεβού που είχε το ζευγάρι με τα στελέχη του MEGA έφυγαν από τη Μεσογείων με το συμβόλαιο στο χέρι, προκειμένου να το μελετήσουν. Οι… τσεκουρεμένες όμως, οικονομικές απολαβές τους φαίνεται ότι τους έκαναν να… αναθερμάνουν τις συζητήσεις με τους απέναντι και… πατ κιουτ να κλείσουν τη συμφωνία.


Άλλωστε, όπως έχω γράψει και σε παλαιότερα κείμενα του Newsit, πριν από τρία χρόνια ο Γιώργος Λιάγκας είχε κάνει ραντεβού με τον ΑΝΤ1 όπου είχε προτείνει να παρουσιάσει πρωινό με τη Φαίη Σκορδά, αλλά τότε οι συζητήσεις δεν είχαν ευδοκιμήσει και το ζευγάρι πήγε απέναντι. Η επιτυχία τους όμως, έκανε τα στελέχη του Αμαρουσίου να κάνουν τώρα καλύτερη πρόταση από τη Μεσογείων και να τους αποκτήσουν στο δυναμικό τους, έστω και καθυστερημένα.

newsit




00 inkefalonia general ad 300X250