Ευχαριστήριο για τις δράσεις καθαρισμού που έγιναν στις θάλασσες της Κεφαλονιάς

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 08 Ιουνίου 2021 08:42

Ευχαριστήριο για τις δράσεις καθαρισμού που έγιναν στις θάλασσες της Κεφαλονιάς

Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τις δράσεις που πραγματοποιήθηκαν στην Κεφαλονιά το τελευταίο τριήμερο ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος και την Παγκόσμιας ημέρας Ωκεανών σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς και εθελοντές του νησιού. Είμαστε σίγουροι πως αντίστοιχες δράσεις και συνεργασίες θα γίνουν κατά την διάρκεια όλης της χρονιάς. Στόχος μας είναι η προστασία των θαλασσών μας μας από την πλαστική ρύπανση αλλά και η εισαγωγή του πλαστικού αυτού στην κυκλική οικονομία. Είναι ιδιαίτερη χαρά για εμάς που όλο και περισσότεροι πολίτες αγκαλιάζουν σχετικές δράσεις.

Ειδική ευχαριστήρια μνεία επίσης θέλουμε να κάνουμε στον καπετάνιο μας Κύριο Τουλιο Κοκκολη και τον Ν.Ο.Κ.Ι , στην ομάδα εθελοντών που συμμετείχε στη δραση του Φισκαρδου, στον Δύτη των δράσεων Κύριο Μάκη Σωτηροπούλο, αλλά και στο Δήμο Αργοστολίου & Όλους τους υπόλοιπους εμπλεκόμενους Φορείς. Μη ξεχνάτε ότι ο Πρασινος κάδος μας θα παραμείνει μέσα στον περιφραγμενο χώρο του λιμεναρχείου, στα αριστερά, πολύ κοντά στο σημείο που δένει το ferry boat για Ληξούρι. Η είσοδος είναι ακριβώς απέναντι από την παλιά αστυνομία. Ο κάδος έχει στην πίσω μεριά μια μικρή ασφάλεια που με ευκολία βγαίνει ώστε να ανοίξουν οι πόρτες για εναπόθεση πλαστικών.

Καλούμε για ακόμη μια φορά όλους τους αλιείς αλλά και τους πολιτες της κεφαλονιας να συνεισφέρουν σε αυτήν την προσπάθεια, φέρνοντας τα χρησιμοποιημένα  αλιευτικα δίχτυα - παραγάδια  και πλαστικά τους στον κάδο μας.

Κωσταντίνος Γιαννακόπουλος,  Opertations Manager στην Εναλεία

Κόμης Μιχάλης & Δημήτρης Πολλατος
Founders του Vibrant Kefalonia

Facebook links:
https://m.facebook.com/vibrantkefalonia
https://m.facebook.com/Enaleia

Instagram links:
https://instagram.com/vibrant_kefalonia?utm_medium=copy_link
https://instagram.com/enaleia_social_enterprise?utm_medium=copy_link

enaliareceived 476464123546338 3




00 inkefalonia general ad 300X250