Τοπική Κοινότητα Κεραμειών: "Πρωτόγνωρη, δυσάρεστη και άνευ προηγουμένου υλοτόμηση δέντρων στην περιοχή μας"

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 01 Απριλίου 2021 22:17

Τοπική Κοινότητα Κεραμειών:  "Πρωτόγνωρη, δυσάρεστη και άνευ προηγουμένου υλοτόμηση δέντρων στην περιοχή μας"

Τον τελευταίο χρόνο, στην περιοχή μας στον κάμπο των Κεραμειών, παρατηρείται μια πρωτόγνωρη και δυσάρεστη, άνευ προηγουμένου υλοτόμηση δέντρων, που αποτελούν πνεύμονα οξυγόνου για όλους όσους μένουμε στα γύρω χωριά, ενώ λόγω του είδους που ανήκουν (δεντριά (δρυς) , οξιές και άλλα) και της παλαιότητάς τους, αποτελούν, όσα έχουν απομείνει, μνημεία πολιτιστικής κληρονομιάς.

Παρά τις καταγγελίες που έγιναν πέρυσι στις αρμόδιες υπηρεσίες (δασαρχείο) μετά από τις αντιδράσεις συγχωριανών μας, και τις μηνύσεις που εκκρεμούν, η καταστροφή του φυσικού μας πλούτου συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς.

Το Τοπικό Συμβούλιο Κεραμειών, αφουγκραζόμενο την αγωνία και την αγανάκτηση των κατοίκων του χωριού για την επικείμενη καταστροφή και των τελευταίων δέντρων που ακόμα στέκουν όρθια, καλεί όλους τους αρμόδιους να πάρουν πρωτοβουλία και να παρέμβουν προτού να είναι αργά. Καλούμε τους κατοίκους του χωριού μας να διαφυλάξουν την παράδοση, την κληρονομιά, το περιβάλλον του τόπου μας.

ΥΓ. ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΦΟΡΕΑ (ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ) ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΗ ΝΟΜΙΜΕΣ η ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΜΕΝΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ .

Η ΜΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΟΧΗ ΣΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΟ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ ΕΓΚΛΗΜΑ .-

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΟΙΝ. ΚΕΡΑΜΕΙΩΝ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΝΙΚ. ΓΕΛΑΡΔΟΣ

 

ΤΑ ΜΕΛΗ

ΚΑΡΛΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ

ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ ΙΩΑΝΝΑ

ΜΠΑΛΛΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΚΑΜΠΙΤΣΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250