Δωρεά 100 ειδικών στολών προστασίας για το προσωπικό του νοσοκομείου Κεφαλονιάς από το Σύλλογο Φοροτεχνικών

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 23 Μαρτίου 2020 19:00

Δωρεά 100 ειδικών στολών προστασίας για το προσωπικό του νοσοκομείου Κεφαλονιάς από το Σύλλογο Φοροτεχνικών

Ο σύλλογος μας προχώρησε στη δωρεά 100 ειδικών στολών προστασίας για το προσωπικό του Νοσοκομείου ,προκειμένου το προσωπικό του να μπορέσει να ανταποκριθεί με ασφάλεια στο δύσκολο έργο το, παροτρύνουμε δε επιχειρήσεις και συμπολίτες μας που έχουν την οικονομική δυνατότητα να συνδράμουν το νοσοκομείο.

Σήμερα είναι η ώρα που όλοι θα πρέπει να προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε τις υγειονομικές μας υπηρεσίες ,η απόδοση των ευθυνών για το χάλι που έφτασαν αυτές θα γίνει αφού ξεπεράσουμε την πανδημία .
Τα μέλη του συλλόγου μας με απόλυτη αίσθηση ευθύνης απέναντι στο κοινωνικό σύνολο και τις ανάγκες του κράτους θα συνεχίσουν τη λειτουργία των γραφείων τους παρά τα τεράστια προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί από την πανδημία.

Θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι τα γραφεία μας έχουν πληγεί άμεσα διότι το μεγαλύτερο μέρος των πελατών μας έχει κλείσει και δυστυχώς δε περιλαμβανόμαστε στις πληγείσες επιχειρήσεις και καλούμαστε από την πολιτεία να διεκπεραιώσουμε ένα τεράστιο έργο με μηδενικά έσοδα

Θα είμαστε κοντά στις επιχειρήσεις και στους πολίτες για οτιδήποτε χρειαστούν αλλά θα είμαστε παρόντες και στην ανάγκη λήψης μέτρων που θα πρέπει να ληφθούν για την στήριξη της τοπικής μας οικονομίας η οποία έχει ήδη πληγεί σε τεράστιο βαθμό. Θα προσπαθήσουμε εποικοδομητικά να προτείνουμε μέτρα και δράσεις προκειμένου να συμβάλλουμε στο μέτρο του δυνατού στην ανάσχεση του αρμαγεδδώνα που πλήττει την οικονομία και κατ ́ επέκταση το κοινωνικό σύνολο.

Το πρόβλημα των φορολογικών και ασφαλιστικών υποχρεώσεων είναι μεγάλο και δυστυχώς οι μέχρι τώρα κυβερνητικές αποφάσεις δεν δίνουν συνολική λύση και δεν λαμβάνουν υπόψιν τους τα προβλήματα των επιχειρήσεων που δεν έχουν κλείσει αλλά πλήττονται σε πολύ μεγάλο βαθμό όπως και τις εποχιακές επιχειρήσεις που δεν θα ανοίξουν επίσης..

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά το προσωπικό των γραφείων μας το οποίο παρά τα τεράστια προβλήματα και τις αγωνίες μας βοηθάει στο δύσκολο έργο μας.
Με δύναμη και αισιοδοξία πιστεύουμε ότι οι δύσκολες στιγμές θα περάσουν φτάνει να ακολουθήσουμε πιστά τις οδηγίες των υπευθύνων.

ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ 23 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΒΑΣΙΛΑΤΟΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΛΑΤΩΝ ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ