Ο Σύλλογος των εν Πάτραις Κεφαλλήνων έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα του

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2020 18:30

Ο Σύλλογος των εν Πάτραις Κεφαλλήνων έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα του

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Σύλλογος των εν Πάτραις Κεφαλλήνων «Ο Άγιος Γεράσιμος» πραγματοποίησε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας την Κυριακή  19  Ιανουαρίου 2020  στα γραφεία του Συλλόγου επί της οδού Αράτου 39 στην Πάτρα.

Την εκδήλωση ξεκίνησε με σύντομη ομιλία της, η Πρόεδρος του Συλλόγου κα Τζόγια Καππάτου, η οποία αναφέρθηκε στα πεπραγμένα του Συλλόγου για το έτος 2019 και ανακοίνωσε στους παρισταμένους τις μελλοντικές προγραμματισμένες εκδηλώσεις του Συλλόγου, τονίζοντας την ανάγκη για μαζική παρουσία των μελών σε αυτές.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κερνίτσης κ. Χρύσανθος ο οποίος και ευλόγησε την Βασιλόπιτα του Συλλόγου. Στη σύντομη ομιλία του ευχήθηκε σε όλους Καλή και Ευλογημένη Χρονιά με κάθε επιτυχία στις εργασίες του Συλλόγου. Τόνισε δε πως θα πρέπει ο Σύλλογος και τα μέλη του να διατηρούν την Κεφαλονίτικη παράδοση και τα έθιμα του νησιού με το πολιτιστικό πρόγραμμα και τις εκδηλώσεις που πραγματοποιεί.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Βουλευτής Αχαΐας Ν.Δ. κ. Α. Κατσανιώτης, ο Αντιδήμαρχος Πάτρας κ. Δ. Πλέσσας ως εκπρόσωπος του Δημάρχου, Πρόεδροι Επτανησιακών Συλλόγων καθώς και άλλοι εκπρόσωποι Φορέων.

Μετά το πέρας της κοπής της πίτας, ακολούθησε πρόγραμμα με Κεφαλλονίτικα Κάλαντα.

Για το Δ.Σ. του Συλλόγου

Η Πρόεδρος                                                                       Η Γεν.  Γραμματέας

Τζόγια Καππάτου                                                               Αρίστη Ιγγλέση

IMG 0852IMG 0852IMG 0852


Ετικέτες: