Διάρρηξη με σημαντική «λεία» στο ΚΤΕΛ Κεφαλονιάς στην Αθήνα – «Σήκωσαν» το χρηματοκιβώτιο και έγιναν... καπνός! 

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου 2019 10:50

Διάρρηξη με σημαντική «λεία» στο ΚΤΕΛ Κεφαλονιάς στην Αθήνα – «Σήκωσαν» το χρηματοκιβώτιο και έγιναν... καπνός! 

Διάρρηξη με σημαντική «λεία» σημειώθηκε τα ξημερώματα στο ΚΤΕΛ Κεφαλονιάς στην Αθήνα. Άγνωστοι δράστες, εισήλθαν στο γραφείο που στεγάζεται το ΚΤΕΛ Κεφαλονιάς στον Κηφισό, «σήκωσαν» το χρηματοκιβώτιο που υπήρχε μέσα και χωρίς να τους αντιληφθεί κανείς έγιναν… καπνός.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές οι ώρα της διάρρηξης προσδιορίζεται από τις 1 έως τις 3 τα ξημερώματα της Κυριακής, με το ποσό της λείας να υπολογίζεται περί τις 60.000 ευρώ.

Μάλιστα, φαίνεται πως οι ληστές, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί, χρησιμοποίησαν αυτοκίνητο στο οποίο «φόρτωσαν» το χρηματοκιβώτιο (δεν είχε ιδιαίτερα μεγάλο όγκο), πριν εξαφανιστούν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Το περιστατικό πάντως φέρνει στο «φως» τις τριτοκοσμικές συνθήκες στις οποίες στεγάζεται το ΚΤΕΛ στον Κηφισό και επανειλημμένως έχει τεθεί θέμα ασφάλειας.

Έρευνες για τον εντοπισμό των ληστών έχει ξεκινήσει η ασφάλεια Αττικής, αμέσως μόλις δηλώθηκε το περιστατικό. Τις έρευνες, πάντως,  αναμένεται να "βοηθήσουν" και οι κάμερες που υπάρχουν εντός και εκτός του ΚΤΕΛ στον Κηφισό.

Γιώργος Χαλαβαζής

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς την άδεια του INKEFALONIA.GR


Ετικέτες:


ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250