Τρεις συλλήψεις στο αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2019 13:05

Τρεις συλλήψεις στο αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς

Συνελήφθησαν έξι (6) αλλοδαποί, στα αεροδρόμια της Κέρκυρας, της Κεφαλονιάς και της Ζακύνθου που προσπάθησαν να ταξιδέψουν παράνομα σε Ευρωπαϊκές χώρες

Συνελήφθησαν τα τελευταία εικοσιτετράωρα (από 18-08-2019 έως 20-08-2019), στα αεροδρόμια της Κέρκυρας, της Κεφαλονιάς και της Ζακύνθου, έξι (6) αλλοδαποί από 22 έως 38 ετών, οι οποίοι επιχείρησαν να επιβιβαστούν παράνομα σε διεθνείς πτήσεις.

Ειδικότερα, κατά την διάρκεια αστυνομικού- διαβατηριακού ελέγχου  εντοπίστηκαν:

  • στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας, από αστυνομικούς του Αστυνομικοί Τμήματος Αερολιμένα, δύο αλλοδαποί 24 και 26 ετών, οι οποίοι επέδειξαν για να ταξιδέψουν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα σε πτήση, με προορισμό την Ιταλία.
  • στο αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αργοστολίου, τρεις (3) αλλοδαποί, δύο 22χρονοι και ένας 32χρονος, οι οποίοι επέδειξαν για να ταξιδέψουν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα σε πτήσεις, με προορισμό την Ιταλία και την Τσεχία, αντίστοιχα.
  • στο αεροδρόμιο της Ζακύνθου, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ζακύνθου, 38χρονος αλλοδαπός, ο οποίος με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα επιχείρησε να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό την Ολλανδία.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κατά τόπο αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

 

                

      

     




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250