Σταύρος Τραυλός: «Για να έρθουν περισσότερες επενδύσεις στην Κεφαλονιά πρέπει να εξαλείψουμε την γραφειοκρατία»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 01 Αυγούστου 2019 18:51

Σταύρος Τραυλός: «Για να έρθουν περισσότερες επενδύσεις στην Κεφαλονιά πρέπει να εξαλείψουμε την γραφειοκρατία»

Συνέντευξη στον Inkefalonia 103,9

Ο εκλεγμένος περιφερειακός σύμβουλος με την παράταξη της Περιφερειάρχη Ρόδης Κράτσα και επόμενος Αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης, Σταύρος Τραυλός, φιλοξενήθηκε στο στούντιο του Inkefalonia 103,9 και την εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι» με τον Γιώργο Χαλαβαζή.

Ο κ. Τραυλός αναφέρθηκε στην εκλογή του και στην προετοιμασία για την ανάληψη των νέων καθηκόντων του, επισημαίνοντας πως έχει ξεκινήσει ήδη την δουλειά και τις επαφές με τον απερχόμενο Αντιπεριφερειάρχη Παναγή Δρακουλόγκωνα, ωστε η μετάφαση την 1η Σεπτέμβρη στην νέα Περιφερειακή Αρχη της Ρόδης Κράτσα να γίνει ομαλά. Επεσήμανε πως το πρώτο πράγμα όταν θα κοιτάξει όταν αναλάβει τα νέα του καθήκοντα, είναι το θέμα της υγείας. Μίλησε επίσης, πως η άνοδος της Νέας Δημοκρατίας στην Κυβέρνηση, είναι μία καλή συγκυρία για την νέα Περιφερειακή Αρχή της Ρόδης Κράτσα, καθώς προέρχεται από τον ίδιο πολιτικό χώρο και ως εκ τούτου αναμένεται να υπάρχει καλή συνεργασία με τα αρμόδια υπουργία. Ευχήθηκε το καλύτερο και στον νέο βουλευτή Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγή Καππάτο, λέγοντας πως και εκεί θα υπάρχει μία καλή συνεργασία, όπως άλλωστε και με τους νέους Δημάρχους Αργοστολίου (κ. Θεόφιλο Μιχαλάτο), Ληξουρίου (κ. Γιώργο Κατσιβέλη) και Σάμης (κ. Μάκη Μονιά).

Τόνισε πως για να μπορέσει να υπάρξει πρόοδος στον τόπο και ανάπτυξη θα πρέπει να εξαλειφθεί η γραφειοκρατία που πολλές φορές αποθαρρύνει τους επενδυτές. Μάλιστα τόνισε πως η Κεφαλονιά έχει πολλά περιθώρια ανάπτυξης, αρκεί να μπει ένα πλαίσιο και αυτή η ανάπτυξη να είναι ομοιόμορφη.

Ακούστε παρακάτω ολόκληρη την συνέντευξή του


Ετικέτες:


ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ