Κλιμάκιο του ΚΙΝΑΛ περιόδευσε στην Παλική

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 05 Ιουλίου 2019 15:10

Κλιμάκιο του ΚΙΝΑΛ περιόδευσε στην Παλική

 

Χθες 4 Ιουλίου κλείνοντας το πρόγραμμα των προεκλογικών περιοδειών το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, με κλιμάκιο αποτελούμενο από τον Μάκη Θεοτοκάτο, Διονύση Γεωργάτο, Διονύση Μαρκάτο και την υποψηφια του
ψηφοδελτίου Βίκυ Τσιμάρα, επισκέφθηκε την πόλη του Ληξουρίου και τα χωριά της Ανωγής Μονοπωλάτα, Αγία Θέκλη και Δαμουλιανάτα.

Όλοι οι Παλικισιάνοι εξέφρασαν ισχυρά παράπονα και οργή για την απόλυτη εγκατάλειψη της Παλικής μετά τους σεισμούς, που όλα τα τραύματα που προκάλεσαν είναι ακόμη ορατά 5 χρόνια μετά. Οι εργατικές κατοικίες, το 2οΔημοτικό σχολείο, το Γυμνάσιο-Λύκειο Ληξουρίου, το Θέατρο, το Δημαρχείο, η Ιακωβάτειος Βιβλιοθήκη, εκκλησίεςκαι πολλά σημεία ακόμη του επαρχιακού και δημοτικού οδικού δικτύου ακόμη περιμένουν την αποκατάστασήτους.

Ο Δήμος του κ.Παρίση, η Περιφέρεια του κ. Γαλιατσάτου, τα Υπουργεία του ΣΥΡΙΖΑ, όλοι απόντες παρά τηαμέριστη βοήθεια μικρών και μεγάλων ιδιωτών χορηγών.

Οι εκπρόσωποι του Κινήματος Αλλαγής υποσχέθηκαν ότι με τη νέα Κυβέρνηση θα κάνουν ότι μπορούν ως αντιπολίτευση για να αποκατασταθούν οι ζημιές και η Παλική να ξαναβρεί το βηματισμό της.

Τέλος σήμερα 5 Ιουλίου η εκπρόσωπος του ψηφοδελτίου του ΚΙΝΑΛ κ. Βίκυ Τσιμάρα επισκέφθηκε τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Κεφαλληνίας κ. Δημήτριο και συζήτησαν θέματα και προβλήματα της Κεφαλονιάς που
άπτονται και της εκκλησιαστικής παρουσίας.

Αργοστόλι, 05/07/2019

Από το

Γραφείο Τύπου




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250