«Η δυναμική του ΣΥΡΙΖΑ : η αληθινή του σχέση με την κοινωνία και τα προβλήματά της»

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 07 Ιουνίου 2019 13:01

«Η δυναμική του ΣΥΡΙΖΑ : η αληθινή του σχέση με την κοινωνία και τα προβλήματά της»

ΣΥΡΙΖΑ Κεφαλονιάς-Ιθάκης: Τουλάχιστον τρεις ανοικτές συγκεντρώσεις σε διάφορα σημεία του νομού 

Για τις ανοικτές συνελεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική συμμαχία

Με αφορμή ορισμένα δημοσιεύματα σχετικά με τις λαϊκές συνελεύσεις που θα προκαλέσει ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική συμμαχία το επόμενο διάστημα στα νησιά μας, θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους συμπολίτες μας ότι θα ενημερωθούν εγκαίρως με σχετικά δελτία τύπου και προσκλήσεις απ’ την εκλογική επιτροπή που συστάθηκε στην τελευταία συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής.

Στόχος μας είναι να υλοποιήσουμε τουλάχιστον τρεις ανοικτές συγκεντρώσεις σε διάφορα σημεία του νομού και με διαφορετικές θεματικές ενότητες. Θεωρούμε καθήκον μας να ενημερώσουμε όλους τους Ιθακήσιους και όλους τους Κεφαλλήνες για τη σημασία που έχουν οι βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιουλίου, αλλά και για το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, τις θέσεις μας σε όλα τα ζητήματα που ενδιαφέρουν και, φυσικά, το μέχρι τώρα πλούσιο κυβερνητικό έργο.

Θα έρθουμε δίπλα στον πολίτη κοιτάζοντάς τον στα μάτια για να συνομιλήσουμε, όχι επειδή βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο όπως ισχύει για κάποιους άλλους, αλλά γιατί ανέκαθεν αυτήν ήταν η δύναμη και η δυναμική του ΣΥΡΙΖΑ : η αληθινή του σχέση με την κοινωνία και τα προβλήματά της.

Συμβαδίζουμε και εκπορευόμαστε απ’ τους πολλούς, και όχι απ’ τους κύκλους της ελίτ. Για τους πολλούς λοιπόν, θα δώσουμε μία ακόμη μάχη. Και θα την κερδίσουμε!

Αργοστόλι, 7 Ιουλίου 2019
Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Κεφαλονιάς-Ιθάκης