Κοινωνικό μέρισμα: Σε δύο δόσεις οι πληρωμές -Νωρίτερα η πρώτη

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2018 17:11

Κοινωνικό μέρισμα: Σε δύο δόσεις οι πληρωμές -Νωρίτερα η πρώτη

Σε δύο δόσεις θα γίνει η πληρωμή του κοινωνικού μερίσματος. 

Η πρώτη δόση αν και αρχικά είχε ανακοινωθεί ότι θα δοθεί στις 14 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, τα χρήματα θα μπουν λίγες ώρες νωρίτερα στους λογαριασμούς των δικαιούχων.

Συγκεκριμένα από το απόγευμα της Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου αναμένεται να δουν τα χρήματα από το κοινωνικό μέρισμα 2018 στον λογαριασμό τους οι δικαιούχοι οι οποίοι έκαναν αίτηση μέχρι την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου.

Η δεύτερη δόση για όσες αιτήσεις εγκριθούν από σήμερα 12 Δεκεμβρίου μέχρι και τις 21 Δεκεμβρίου, που είναι η καταληκτική ημερομηνία, το κοινωνικό μέρισμα θα καταβληθεί στους λογαριασμούς των δικαιούχων την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου.

Υπενθυμίζουμε επίσης ότι για την υποστήριξη της εφαρμογής του κοινωνικού μερίσματος οι πολίτες μπορούν να αναφέρουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην ακόλουθη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Οι πολίτες μπορούν επίσης να απευθύνονται:

Σε ΚΕΠ για ενημέρωση/διόρθωση ΑΜΚΑ
Στον ΕΦΚΑ για θέματα ασφάλισης
Στον ΟΑΕΔ για θέματα ανεργίας

https://www.aftodioikisi.gr/wp-content/uploads/2018/12/merisma-teliko-300x244.jpg 300w, https://www.aftodioikisi.gr/wp-content/uploads/2018/12/merisma-teliko-768x626.jpg 768w" alt="" width="880" height="717">