Με μεγάλη επιτυχία η περιπατητική διαδρομή για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 30 Οκτωβρίου 2018 13:00

Με μεγάλη επιτυχία η περιπατητική διαδρομή για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού

Ευχαριστήριο

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 25 Οκτωβρίου η περιπατητική διαδρομή του Συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών και του Κέντρου Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά του Δήμου Κεφαλλονιάς με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού. Οι δύο Υπηρεσίες θέλουν να ευχαριστήσουν θέρμα όλους τους συμμετέχοντες. Η ανταπόκρισή σας ήταν συγκινητική.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους ομιλητές, κ. Κεκάτο, Α/δήμαρχο Πρόνοιας, κ. Δημουλιό, Διοικητή του Μαντζαβινάτειου Γενικού Νοσοκομείου Ληξουρίου, κ. Ζαφειράτου, πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Κεφ/νίας και την κ. Θεοτοκάτου, γενική χειρούργο, για τη συμβολή τους.

Ευχαριστούμε επίσης την Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ για τη συνεργασία, καθώς και όλους εκείνους που με προσωπική εργασία βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένη εκδήλωση.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς της εκδήλωσης, οι οποίοι ήταν το Αρτοποιείο ΣΠΑΘΗ ΥΙΟΙ ΟΕ, την Αντιπροσωπεία ΑΦΟΙ ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΡΕΜΜΥΔΑ ΟΕ και το Ανθοπωλείο John’s Flowers.

Το ροζ χρώμα, χρώμα αφιερωμένο στην Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού, φώτισε το Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου και όλοι μαζί στείλαμε το μήνυμα ότι η πρόληψη μπορεί να σώσει ζωές.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου!




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250