O Κεφαλονίτης Φώτης Κοσμάτος θα παρουσιάσει τον τεχνολογικό κολοσσό της IBM στην 83η ΔΕΘ

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 10 Σεπτεμβρίου 2018 11:45

O Κεφαλονίτης Φώτης Κοσμάτος θα παρουσιάσει τον τεχνολογικό κολοσσό της IBM στην 83η ΔΕΘ

Το Σάββατο 8/9 στις 6 το απόγευμα - Ο Φώτης Κοσμάτος κατέχει τη θέση του Διευθυντή Πωλήσεων των Τεχνολογικών Υπηρεσιών της ΙΒΜ για την Ελλάδα και την Κύπρο

Η IBM θα δώσει το παρών στην 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, το μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός της χώρας και ένα από τα σημαντικότερα στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Η φετινή διοργάνωση θα διεξαχθεί στις 8-16 Σεπτεμβρίου με τιμώμενη χώρα τις Η.Π.Α.

Με βασικά χαρακτηριστικά την εξωστρέφεια, την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα η IBM προγραμματίζει μια σειρά δράσεων στο πλαίσιο της Έκθεσης.

Στα πλαίσια αυτά, ιδιαίτερο ενδιαφέρον εμφανίζει η παρουσίαση της ΙΒΜ τις 6μ.μ.  στα εγκαίνια της ΔΕΘ, το Σάββατο 8/9, για την αναδυόμενη τεχνολογία του Blockchain, που θα δοθεί από τον συντοπίτη μας, κ. Φώτη Κοσμάτο.

Ο Φώτης Κοσμάτος κατέχει τη θέση του Διευθυντή Πωλήσεων των Τεχνολογικών Υπηρεσιών της ΙΒΜ για την Ελλάδα και την Κύπρο.

Μέσα από το ρόλο του βοηθάει σημαντικές εταιρίες της Ελληνικής και Κυπριακής οικονομίας να δημιουργήσουν ολοένα και μεγαλύτερη αξία για τους πελάτες τους μέσω καινοτόμων λύσεων όπως το cloud computing και η τεχνητή νοημοσύνη.

Κατέχει δύο μεταπτυχιακούς τίτλους, MBA από το Warwick Business School και MSc από το Heriot-Watt University του Εδινβούργου, ενώ είναι απόφοιτος της Πολυτεχνικής Σχολής Μηχανικών Η/Υ του Πανεπιστημίου της Πάτρας.

Το blockchain – είναι επι της ουσίας ένα shared ledger που καταγράφει το ιστορικό των ψηφιακών συναλλαγών σε μια αξιόπιστη, αμετάβλητη και ασφαλή μορφή. Παρουσιάζει ευκαιρίες για ανατρεπτική καινοτομία, μεταβάλλοντας τον τρόπο με τον οποίο τα επιχειρηματικά δίκτυα ανταλλάσσουν αξία καθώς επιτρέπει στις επιχειρήσεις να συναλλάσσονται γρηγορότερα σε υψηλά επίπεδα ασφάλειας και εμπιστοσύνης. Η εν λόγω τεχνολογία προβλέπεται να αποτελέσει για τις ασφαλείς και έμπιστες ψηφιακές συναλλαγές ότι αποτέλεσε το Ιnternet για τις πληροφορίες και τα δεδομένα.

Πολλά μπράβο για έναν νέο άνθρωπο απο την Κεφαλονιά που ξεχωρίζει στον τομέα του! 

 

 

 




00 inkefalonia general ad 300X250