Νεκρός εντοπίστηκε ο αγνοούμενος ψαροντουφεκάς (ανανεωμένο - εικόνες)

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 25 Μαΐου 2018 00:43

Νεκρός εντοπίστηκε ο αγνοούμενος ψαροντουφεκάς (ανανεωμένο - εικόνες)

Δυστυχώς βρέθηκε

Νεοτερη ενημέρωση 12.00

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του inkefalonia.gr ο 62χρονος ψαροντουφεκάς που αγνοούνταν το τελευταίο 24ωρο βρέθηκε νεκρός στον βυθό στην Πλατιά Άμμο.

Αυτή την ώρα έχει κινητοποιηθεί η Λιμενική Αρχή και η πολιτική προστασία ώστε να ανασυρθεί η σορός του.

Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε σε βραχώδη περιοχή σε βάθος 30 μέτρων και σε απόσταση περίπου 50 μέτρων από εκεί που είχε αφήσει τα ρούχα του.

Το ψαροντούφεκο του ήταν οπλισμένο, που σημαίνει ό,τι και αν του συνέβη δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

Η σορός του θα μεταφερθεί στην Πάτρα για νεκροψία.

 

Νεότερη Ενημέρωση

Συνεχίστηκαν καθ’ όλη την διάρκεια της νύχτας και ενισχύθηκαν με το πρώτο φως της ημέρας οι έρευνες για τον εντοπισμό του 50χρονου ερασιτέχνη ψαροντουφεκά, ο οποίος αγνοείται από το απόγευμα της Τετάρτης από την παραλία της Πλατιάς Αμμου.

Στην παραλία βρέθηκαν τα ρούχα και τα προσωπικά του αντικείμενα, αλλά ο ίδιος έχει να δώσει σημεία ζωής από το πρωί της Τετάρτης όταν πήγε εκεί… Οι οικείοι του ανησύχησαν όταν οι ώρες περνούσαν και ο άνδρας δεν είχε εμφανιστεί, μέχρι που ειδοποίησαν το Λιμενικό, όπου ξεκίνησε μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό του.

Νεότερη Ενημέρωση 

Παραμένει αγνοούμενος ο 62χρονος , παρά την μεγάλη επιχείρηση που έχει ξεκινήσει από το απόγευμα με πλωτά, εναέρια και χερσαία μέσα για τον εντοπισμό του.

Πλέον στην επιχείρηση συμμετέχουν εκτός από σκάφη του Λιμενικού με προβολείς, αλλά και κάτοικοι και ψαράδες της περιοχής, οι οποίοι έχουν βγει με τις βάρκες τους και προσπαθούν να τον εντοπίσουν έχοντας ερευνήσει ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της περιοχής .

Το σκάφος του Λιμεναρχείου δεν εγκαταλείπει τις έρευνες και συνεχίζει να οργώνει ασταμάτητα μέχρι αυτήν την στιγμή την θαλάσσια περιοχή από το ακρωτήρι Σχίζα έως την παραλία της Αγίας Ελένης.

Ταυτόχρονα οργώνουν και συντοπίτες κατά μήκος και πλάτος την παραλία της Πλατιά Άμμου με φακούς στα χέρια...

Στην παραλία της Πλατειάς Αμμου εντοπίστηκαν ρούχα και προσωπικά αντικείμενα του… O 50χρονος συνήθηζε να κατεβαίνει στην συγκεκριμένη παραλία για ψαροντούφεκο...  

 

Αρχική Ενημέρωση 

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό 50χρονου ημεδαπού, ο οποίος αγνοείται από την παραλία Πλατιά Αμμο της Παλικής που φέρεται να ψάρευε με ψαροντούφεκο. 

Ήδη στις έρευνες συμμετέχουν πλωτά, χερσαία και εναέρια μέσα, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί.

Οι έρευνες ξεκίνησαν όταν οι οικείοι του ειδοποίησαν το Λιμενικό Σώμα, καθώς ανησύχησαν.

Στην παραλία Πλατιά Αμμος έχουν εντοπιστεί τα ρούχα και τα προσωπικά του αντικείμενα…

Οι έρευνες θα συνεχιστούν και το βράδυ με σκάφος του Λιμενικού Σώματος με προβολείς... 

Ο 50χρονος,  είναι ερασιτέχνης ψαράς, ωστόσο δεν έχει αποσαφηνιστεί αν στην συγκεκριμένη παραλία βρέθηκε για να κολυμπήσει ή για να ψαρέψει... 

Ευχόμαστε όλα να πάνε καλά και να εντοπιστεί άμεσα... 

Γιώργος Χαλαβαζής

DSC 00711DSC 00721 1DSC 00741