Ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει ότι οι Κασσανδρες διαψεύδονται για την υγειά στην Κεφαλονιά

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 05 Απριλίου 2018 09:26

Ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει ότι οι Κασσανδρες διαψεύδονται για την υγειά στην Κεφαλονιά

Η θέση του κόμματος για την πρόσληψη ιατρικού προσωπικού στις δομές Υγείας της Κεφαλονιάς

Η προκήρυξη από το Υπουργείο Υγείας επτά (7) θέσεων ιατρών, για το Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλονιάς και το Μαντζαβινάτειο Νοσοκομείο Ληξουρίου, διαψεύδουν τις Κασσάνδρες και τις κραυγές απελπισίας που εκστομίζουν, για κλείσιμο του Μαντζαβινάτειου και για παραμέληση του ΓΝΚ.
Μία θέση Παθολόγου, μία Αναισθησιολόγου και δύο Ψυχιάτρων για το Νοσοκομείο της Κεφαλονιάς, δείχνουν το αμέριστο ενδιαφέρον της κυβέρνησης για την Υγεία στα νησιά μας, με ιδιαίτερη έμφαση στην Ψυχική Υγεία.
Προκήρυξη για δύο Παθολόγους και έναν Ακτινολόγο για το Ληξούρι, κάθε άλλο δείχνουν παρά κλείσιμο του Μαντζαβινάτειου.
Μέσα στον ευρύτερο κύκλο της κάθαρσης από τα σκάνδαλα στο χώρο της Υγείας (Novartis, ΚΕΕΛΠΝΟ…), η πρόσβαση 2.5 εκατομμυρίων ανασφάλιστων και η αναβάθμιση του ΕΣΥ, αποδεικνύουν ότι η Δημόσια Υγεία αποτελεί πρώτη προτεραιότητα για την κυβέρνηση.
Είναι καλύτερα να καταλάβουν έγκαιρα, οι μονίμως και σκόπιμα διαμαρτυρόμενοι, ότι οι προσπάθειές τους πέφτουν στο κενό. Η υποβάθμιση εκ μέρους τους, του γιγάντιου έργου του ΣΥΡΙΖΑ για την Υγεία, μόνο τους ίδιους μειώνει. Η καθημερινότητα του πολίτη συνεχώς βελτιώνεται, παρά τις δυσκολίες, τις ατασθαλίες και τα μακροχρόνια ελλείμματα που βαραίνουν το χώρο της Δημόσιας Υγείας στη χώρα μας.

ΤΟΜΕΑΣ ΥΓΕΙΑΣ
ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ


Ετικέτες: