Αύριο συνεδριάζει η Αγωνιστική Αντιμονοπωλιακή Συνεργασία στο Επιμελητήριο

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 24 Οκτωβρίου 2017 11:07

Αύριο συνεδριάζει η Αγωνιστική Αντιμονοπωλιακή Συνεργασία στο Επιμελητήριο

Με τα κάτωθι θέματα...


Την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου και ώρα 7:00 το απόγευμα, συνεδριάζει στο Επιμελητήριο το ψηφοδέλτιο της Αγωνιστικής Αντιμονοπωλιακής Συνεργασίας που λαμβάνει μέρος στις εκλογές που θα γίνουν 9-10 & 11 Δεκέμβρη για την ανάδειξη Δ.Σ. του ΕΒΕΚΙ, με θέματα:

  1. Προτάσεις και ανάδειξη επικεφαλής του ψηφοδελτίου.
  2. Η Διακήρυξη της ΑΑΣ για τις εκλογές στο Επιμελητήριο.

Συνάδελφοι συναδέλφισσες:

    Σκοπός του ψηφοδελτίου μας είναι η οργάνωση και η συσπείρωση των αυτοαπασχολούμενων σε αγωνιστική, διεκδικητική, αντιμονοπωλιακή κατεύθυνση. Από την εμπειρία που έχουμε αποχτήσει όλα τα προηγούμενα χρόνια, φαίνεται ξεκάθαρα, ότι: Χρειαζόμαστε εκλεγμένους αγωνιστές και όχι <αξιόπιστους και ανεξάρτητους συνομιλητές> των κυβερνήσεων.

    Οι εκλεγμένοι με το ψηφοδέλτιο της ΑΑΣ θα είναι η μοναδική φωνή αποκάλυψης όλων των αντιλαϊκών σχεδιασμών και μέτρων που θα προωθούνται εις βάρος των συμφερόντων των αυτοαπασχολούμενων. Θα αξιοποιήσουν το βήμα που θα τους εμπιστευτούν οι συνάδελφοι, για να ενημερώνουν αυτούς και τα σωματεία τους για κάθε εξέλιξη, για να οργανώνεται η πάλη και αντίστασή τους έγκαιρα, χωρίς να εγκλωβίζεται σε νέες αυταπάτες και ¨αφηγήματα.¨

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΟΝΟΠΩΛΙΑΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ 

Αργοστόλι 23-10-2017.




00 inkefalonia general ad 300X250