ΝΟ.Δ.Ε.: Συνάντηση Γασπαρινάτου με στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στην Αθήνα

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2017 17:07

ΝΟ.Δ.Ε.: Συνάντηση Γασπαρινάτου με στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στην Αθήνα

ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ


ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΝΕΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ

Αγαπητοί συνάδελφοι

Ο συνδυασμός μας Νέο Επιμελητήριο, όπως είναι σε όλους πια γνωστό αποτελείται από διακεκριμένα μέλη της τοπικής μας επιχειρηματικότητας που ανήκουν σε όλο το πολιτικό φάσμα της κοινωνίας μας.

Με γνώμονα ότι οι επιδιώξεις μας δεν είναι πολιτικές ή παραταξιακές, αλλά στόχος μας είναι ένα νέο επιμελητήριο που θα υπηρετήσει τους επαγγελματίες και την τοπική μας οικονομία, ζητήσαμε τη στήριξη όλων των πολιτικών κομμάτων.

Στα πλαίσια  αυτά, συναντήθηκα χθες στην Αθήνα, με τον Γενικό Γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας κ. Αυγενάκη ο οποίος μας δήλωσε την αμέριστη στήριξή του στη νέα μας προσπάθεια.

Οι συναντήσεις μας αυτές θα συνεχιστούν και με άλλους πολιτικούς φορείς και ελπίζουμε να έχουμε την ίδια αποδοχή.

Με εκτίμηση

Γασπαρινάτος Σπύρος 

***

Συνάντηση είχε χθές Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Νέο Επιμελητήριο» κ. Σπύρος Γασπαρινάτος,  με το Γραμματέα της ΝΔ κ. Λευτέρη Αυγενάκη και το Γραμματέα Παραγωγικών Τομέων κ. Βασίλη Ξυπολυτά, στα γραφεία του κόμματος στο Μοσχάτο.

Όπως δήλωσε ο Γραμματέας του κόμματος, στο πρόσωπο του κ. Σπύρου Γασπαρινάτου, που δραστηριοποιείται με επιτυχία στο χώρο της πληροφορικής και του τουρισμού, «βρίσκει ένα από τα πρόσωπα που θα εκπροσωπήσουν – και δικαίως- την νέα γενιά των επιμελητηριακών μας στελεχών».

ΝΟ.Δ.Ε. Κεφαλονιάς & Ιθάκης

 

 

 




00 inkefalonia general ad 300X250