Παναγής Δρακουλόγκωνας: «Υπάρχει οργανωμένο σχέδιο εμπρησμών στα Ιόνια Νησιά»

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 15 Αυγούστου 2017 11:38

Παναγής Δρακουλόγκωνας: «Υπάρχει οργανωμένο σχέδιο εμπρησμών στα Ιόνια Νησιά»

«Πολύ σύντομα αυτοί που δρουν έτσι θα αποκαλυφθούν» τόνισε ο Αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης στον Inkefalonia 89,2

O Αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγής Δρακουλόγκωνας, μίλησε στην εκπομπή του Inkefalonia 89,2 «Μέρα Μεσημέρι» με τον Γιώργο Χαλαβαζή, για τα πολλά περιστατικά πυρκαγιών τα τελευταία 24ωρα στην Κεφαλονιά.

Ευχαριστίες Αντιπεριφερειάρχη

Ο κ. Δρακουλόγκωνας, ευχαρίστησε και συνεχάρη τις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες , τις Εθελοντικές Ομάδες Δασοπροστασίας, την Πολιτική Προστασία και ολους όσους συνέδραμαν, για την αποτελεσματικότητά τους  στην μεγάλη μάχη που έδωσαν αυτές τις μέρες στα μέτωπα των Πυρκαγιών,λέγοντας: 

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια και να συγχαρώ τον κ. Γεωργακόπουλο Διοικητή Πυροσβεστικής Ιονίων Νήσων και τον κ. Σολδάτο Διοικητή Πυροσβεστικής Κεφαλονιάς. Επίσης όλους τους αξιωματικούς και τους άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κεφαλονιάς. Αυτό που κατάφεραν ήταν πολύ δύσκολο και απέδειξαν ότι έχουν τεράστιο επαγγελματισμό, ζήλο και αγάπη για το νησί. Με τέτοιους άνδρες η Κεφαλονιά μπορεί να κοιμάται ήσυχη. Θα ήθελα επίσης να συγχαρώ για την άψογη συνεργασία τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Μαζαρακιώτη και όλους τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ, επίσης τους άνδρες και τις γυναίκες της ΕΟΔ Λειβαθούς. Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνεργάτες μου όπως τον κ. Ανδρεάτο από την Πολιτική Προστασία και τους συνεργάτες και υπαλλήλους της περιφερειακής Ενότητας. Κάποιοι άνθρωποι αυτές τις μέρες δούλεψαν ατελείωτες ώρες για να έχουμε το αποτέλεσμα που είχαμε» ήταν τα λόγια του.

Εν συνεχεία, ο αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης αναφέρθηκε στις 24 πυρκαγιές που έχουν εκδηλωθεί στο νησί της Κεφαλονιάς τα τελευταία 24ωρα: «Δεν είναι ούτε τυχαίο γεγονός, ούτε συμβαίνει από μόνο του. Υπάρχει οργανωμένο σχέδιο εμπρησμών στα Ιόνια Νησιά. Γνωρίζουμε από πού προέρχεται, αλλά δεν είμαστε αυτή την στιγμή σε θέση να το αποδείξουμε. Να είναι βέβαιοι αυτοί που δρουν έτσι ότι πολύ σύντομα θα αποκαλυφθούν».

Ακούστε παρακάτω την συνέντευξή του 

https://www.youtube.com/watch?v=Zv1XaUcjJb0




00 inkefalonia general ad 300X250