Γλέντι με πολύ... χορό στην κοπή της πίτας του ΠΣ Βλαχάτων «Ο Αίνος» ! (εικόνες + video)

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2017 10:43

Γλέντι με πολύ... χορό στην κοπή της πίτας του ΠΣ Βλαχάτων «Ο Αίνος» ! (εικόνες + video)

Του έδωσαν και κατάλαβε... στον χορό

Σε... τρικούβερτο γλέντι εκτυλίχθητε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Βλαχάτων «Ο Αίνος».

Στην αίθουσα εκδηλώσεων «Στατέρι» στα Τραυλιάτα, ο ΠΣ Βλαχάτων, έκοψε την πίτα του και παράλληλα διοργάνωσε μία εκδήλωση με πολύ... χορό και κέφι.

Την πίτα ευλόγησε και έκοψε ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κεφαλληνίας Δημήτριος, μαζί με τον πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Μπάμπη Μινέτο.

Εν συνεχεία εμφανίστηκαν η τραγουδιστική παρέα του συλλόγου, υπό την διεύθυνση του Βασίλη Καλογηρά, αλλά και τα χορευτικά τμήματα του συλλόγου, από τα πολύ μικρά, μέχρι το εφηβικό και το τμήμα ενηλίκων.

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών και απηύθυναν χαιρετισμό, ο αντιδήμαρχος Λειβαθούς Ευάγγελος Κεκάτος, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Θεόφιλος Μιχαλάτος, ο εντεταλμένος σύμβουλος Λειβαθούς Ηλίας Κουρκουμέλης, ο δημοτικός σύμβουλος Αντώνης Γεωργόπουλος.

Το παρών έδωσαν επίσης, ο δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά» Διονύσης Μινέτος, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Βλαχάτων, Απόστολος Χαραλαμπάτος.

Η εκδήλωση που κρίνεται άκρως επιτυχημένη, είχε και λαχειοφόρο αγορά, αλλά και πολύ χορό από την ορχήστρα του Γιώργου Κρεμμύδα.

Και του χρόνου.

Γιώργος Χαλαβαζής 

Παρακάτω εικόνες και βίντεο απο την εκδήλωση. 

Και ένα ακόμη βίντεο παρακάτω απο την χθεσινή εκδήλωση απο τον Σπύρο ΣπυράτοΦόρτωση…

Φόρτωση…